Wednesday, 10 October 2012

SET SLIMMING & KULIT MUKA SHAKLEE TER"HOT" BUAT BAKAL PENGANTIN

Assamualaikummm... huhuuuu.. desat desut ESP ni.. even baru 10 hari.. pengemar & pembelinya xputus-putus.. alhamdulillahh sangat.. kebelakangan ni zf asik dapat pm/sms dari BAKAL PENGANTIN.. huuhuhuu.. nampaknye bukan zf seorang j yang berusaha ke arah CABARAN SLIMMING & BEAUTY!! 


yeahhh.. setiap bakal pengantin of cox sangat risoo.. lelagi bile d jerawat.. even cume 1 j! betul x?? even xd jerawat pon misti x puas hati.. biase la tu manusia.. hahaha.. like me la tu! Pssstt!! nak tau x p BAKAL PENGANTIN tu pm / sms me.. hehehe,.

" mas, ade x vit yang boleh wat kurus n gebuss.. baru la mase naik pelamin nanti nampa gorjes j"
"hai, sy nak kawen xlame lagi boleh tolong suggestkan supplement ape y sesuai tok kurus n muke?"
"sy, dapat no awk dari blog.. ade x y tok turunkan berat n muke..thx"

SEE??? KAMI AS A LADIES sangat menjaga kecantikkan.. semata-mata untuk siapa.. nak si suami bangga.. ee cantik la isteri ko.. rasa p??? kembang semangkuk!! hahahha.. tapi tu la kenyataannye.. si isteri punye lah labur duit beratus, sekat makan semata-mata nak cantikk.. if u as hasben x menghargaii.. ciap la! my fren pm me.. " mas ak nk kurus n gebus.. price ak x kesa, tunang ak yang bayar" Ya Allah best nyee!!! N tunang die.. memang la nak die ALWAYS cantik j.. tunang die pon my fren jugak.. kami classmate dulu! 

YANG SERIUS tok nak KURUSss.. ni suggest UTAMA

lecithin / omega - bakar lemak
alfalfa / herblax - detox
cinch / esp / tea mix - bagi tenaga + kekenyangan

kat pic.. tu p yang zf consume.. till now.. hahahha... senang cite SEMUA TU WAJIB ADE.. cox ia memng membantu.. salah satu sebab utamanye.. i memang GILA + KUAT MAKAN!! dengan adanya SET ni MEMBANTU my diet!! ahaksss

beza lecithin & omega.. 
lecithin = drive kreta
omega - duduk kat flight

agak-agak mane cepat sampai london??? misti duduk kat flight j kan?? ni sebab omega lagi cepat dalam program diet.. so, bakal pengantin yang nak cepat kuruss.. ye la.. hari berlangsung nak dekat da ni.. ehheheh... 

untuk set kecantikan muka.. kami banyak supplement yang sesuai.. tok set asas.. 



B Complex
Vitamin C
Vitamin E

Vita-C dan Vita-E adalah gabungan antioksidan, bermanfaat untuk menghapuskan radikal bebas dalam tubuh. Vitamin E menjadikan seseorang nampak muda kerana ia menghalang perkembangan sel penuaan.

Gabungan vitamin-vitamin di atas berguna untuk mencegah jerawat dan melupuskan parut jerawat baru. Menjadikan wajah lebih berseri dari dalam.


Khasiat Vitamin C:
meningkatkan sistem pertahanan badan
stress meningkatkan keperluan vitamin C
perokok dan orang sekelilingnya memerlukan vitamin C
sejenis kolagen seperti glu yang melekatkan sel-sel
mencegah gusi berdarah
membantu menyembuhkan luka
memerangi kimia toksik
menyingkatkan selsema
bertindak sebagai antioksida

Khasiat B Complex
Sangat penting dalam membantu memetabolismekan karbohidrat, lemak & protein, Anti stress (sebagai penenang), Membantu meninggikan sistem pertahanan badan, menukarkan makanan(glukos) kepada tenaga dan membantu ibu2 berfikiran positif sentiasa(mood baik..)...so, bila kurangnya stress dan mood happy, secara automatik penghasilan susu akan lebih lancar. Pengambilan pil perancang memerlukan pengambilan b complex yang konsisten kerana pengambilan pil perancang memusnahkan zat vitamin B yang sedia ada di dalam badan si ibu.
Vitamin B juga dapat melahirkan wajah ibu yang cantikberseri dan tidak kusam.

Khasiat Vitamin E
Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
Melindungi paru2 dari pencemaran udara.
Meningkatkan kuasa sel-T untuk melawan penyakit.
Anti oksidan.
Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.
Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
Mengurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil.
Menyelesaikan masalah kelesuan.
Mengurangkan risiko parut yang besar.
Merendahkan kadar kolesterol.
Membantu mencegah kanser.
Merendahkan risiko katarak.
Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri. Malah wanita hamil, menyusukan anak, mengambil sebarang pil hormon dan melalui fasa menopous memerlukan vitamin E.


2 set ni adalah set yang misti ada tok bakal pengantin.. OHH!! U OL KINE ADD ESP.. tok hasil yang superb!! trust me..:)

boleh berangan-angan cantikk.. even belum cantikk, aim tu misti d.. lau kite betul2 nak.. misti dapat.. ak cantik, ak cantik.. ak cantik.. insyallah ak cantik!!! 

untuk info lebih detail n updated.. sil acontact me kay...

maS
o16-6810844
edmas077@yahoo.com
fb : Za fair





No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...