Thursday, 11 October 2012

PENGALAMAN BERSAMA ESP ~~ TESTIMONI kuruss..cantik.. GASTRIK.. MENYUS.. SEMUA ESP!

Assalamualaikumm semua.. disebabkan bulan ni bulan LIMPAH ESP..so, ZF nak amik kesempatan nak share ape kate mereka yang dah minum ESP ni.. slirrrppp!!!! ape yang mereka dapat,.. KENAPA MISTI ESP??? misti ade yang BLUR-BLUR lagi.. ape ESP ni... full name ESP = ENERGIZING SOY PROTIEN... tapi skang da glemer mengalahkan retis.. so, semua dok paggil ESP j.. ESP ni adalah...


Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan  protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik)  yang diproses di bawah suhu rendah.

Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

Energizing Soy Protein Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur – tua atu muda.

Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari  susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia.


Faedah Energizing Soy Protein Shaklee yang utama:

Kekal Muda – Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.


Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan  parut.

Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.

ramai yang amik ESP ni dikalangaan wanita.. baca kelebihan nye saje da tau kan?? hehhe tapi kaum adam jugak x ketinggalan nak  ESP ni.. not bad jugak sebenarnya.. heheheheh.. ok.. here ZF sharekan ape kate mereka tentang ESP as a promise y akat atas tadi... :D



Suzie Ahmad 

"Asal2 jumpe ESP sb nk bykan susu ctenye.. Try dgn milo. Eh mcm sedap plak. Lama2 bila minum milo w/out ESP rs xbest. Bila trputus bekalan asyk la igt ESP. Secara xsedar org mula tgk susu sy. Dirg duk ckp pekat nye susu ko. Emmy (rakan mengepam) nye susu mcm cair je. Yeke? Bila d banding 2 botol ni haha.. Mmg lain.. Org ckp sb sy minum milo sb 2 pekat susu.. Dorg xtau sy pye mili dh + ESP.. Selain dr 2 dh perasan perubahan lain. Jerawat & bekas jerawat kat belakang bdn dh beransur pudar. Until now dh brtin2 ESP daku telan. Nk milo kne ESP sekali.. Sedap wehhh..."


Miera Sixtybiz
" sy jatuh cinta dgn esp sebab program diet sy dgn esp dah berjaya...sy lost 8kg. sbl ni susah nak telan oat sahaja..so, campur oat dgn esp...laju je habiskan...dah dpt berat ideal pun..masih continue dgn esp...mcm addicted plak...pagi2 kalau rush nk pegi keja pun...xpernah miss minum esp...sbb kalu tak sempat breakfast pun bleh tahan sampai lunch.belum cuba belum tau..dah cuba..terus jatuh cinta..:)"



SufiahNoor Nordin
"Saya jatuh cinta dgn ESP sejak mama Azrin Mohd bgtau yg esp sesuai jgk utk org gastric.saya gastric teruk sejak umur 10thn..owhh saya pulun esp 2 tin utk sebulan masa bulan pose aritu..yg pasti saya minum 2 kali sehari (sahur dan sblm tido..takkan nk minum time lunch kot kan tgh pose..hehhee) dan selebih nya saya kongsi ngn kawan2 yg nk cuba.

Saya dapat lega kan perut saya dr gastic, saya dpt kulit yg cntik dan yang paling best saya dpt pujian suami tentang..jengg..jengg..jengg..faham2 je laa..dan skrg masih susukan anak saya 2thn 5bulan.tiap kali blk keje dgr degupan air susu masuk kedlm kerongkong dia..saya puas sgt.dan lagi best last week saya dpt gud news pregnant for almost 4 week..so saya tgh rasa nikmat tendem nursing jgk ni..hehhee..
Dan saya pasti ini semua dtg nya dr Allah..tapi itu lah ikhtiar saya…saya bersyukur sgt2.

haaaaa.. macam mane geng???? ramai ibu2 yang nk menyusukan baby dorang amik ESP tok susu.. TAPIII ape bonusnye...??? KULIT CANTIK, ATASI MASALAH GASTRIK, JERAWAT.. KURUS / TURUNKAN BERAT BADAN.. YANG JENG-JENG PON D... BESTKAN????

i wanna "SHOUT" !!!


bulan ni ESP GILER-GILER SALE  ! Rugi sesiapa yang x dapatkannye.. atleast misti cuba.. then hujung bulan boleh toup lagi.. sementara harga ngah jatuh.. baik amik kesempatan ni....hihihi.. wat mase ni.. da 11 hari promo berlangsung.. ramai yang PAKAT AMIK 3 TIN SEKALI GUS.. bukan p.. JIMATNYE BERGANDA...  yang amik 6 TIN + 1 FREE.. lagi lahhh BERGANDA-GANDA-GANDA.. xtau la nak explain perasaan tu.. cume yang da rase j y tau.. hehehehhe.. EXCITED SANGAT!!!!!


SBB ESP ni UTK SEMUAAA. lelaki pompuan kecik muda tua besar sakit tak sakit...
 UNTUK rambut kulit KURUS gemuk, SUSU, TENAGA... ZAHIR BATIN.. ehem-ehem... 
haaaa SEMUAAAaaa... aaaaaa... da tau yang terbaikkk.. ?? OF COX ESP PILIHAN HATI KU...

berminat nak borong ESP.. tapi xtau macam mane?? nak tau penjimatan berganda tu camner..aper??? jom pakat ramai2.. sms/pm/emel me okayyy   :D

maS
016-6810844
edmas077@yahoo.com







No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...