Thursday, 18 October 2012

pinggangku da kurang lagi 1/2 inci.. thanx ESP SHAKLEE

assalamualaikummm.. :) ladiestttt!!! IM BRIDE TO BE..! u ol?? hehehheheee.. the gud news is UKUR LILIT PINGGANGKU SEKARANG 26setengah cm ok! JANGAN JELESSS!! hehehhehehe.. if ada di antara u ol like me.. BRIDE TO BE yang nak keep slimm nak turunkan berat badan even sekilo pon.. even kurang 1cm!! jom join me.. masih di cabaran berdiet a.k.a turunkan berat badan ni.. i ada almost 2 month from now.. awk??? xkesah la ade berapa bulan j lagi.. yang penting kite mencuba.. dan terus mencubaa... sebab orang cakap after kahwen badan pompuan akan lebih cepat mengembang!! kalo pregnant.. alhamdulillahhh,...:) tapi if lemak j yang lebihhh.. nk wat p??? alaaa malu kot baru kawen da kembang.. jom join me.. ahaksss...

senyumm sampai telinggaaa..!!!

nak di jadikan cerita.. my weight sebenarnye 50++kg.. ALMOST 60KG OK!! gerunnnn.. anak dara berat hampir 60kg.. wow! my parents betul2 bagi cukup makan ni.. thx my parents.. of cox i syg both of u ketat2.. huhuu... yesss mula worried..! nanti xd laki nk dekat if pompuan badan besau.. malu la aweks besaa.. kan??? i da start kawal pemakanan after realize y badan ni makin mengembang tapi still jugak suke pakai baju ketat2.. konon2 vogue.. blahh!!! hahahah.. stay kat hostel kadang-kadang buat rase diet ku berjaya.. kadang 2 kadang bile da datang rasukan melahap! hahahah.. geng2 dorm anggerik kat smtti 2005 memang kuat makan okayyy!! sebb tu ramai yang kembang.. lalalalaaaaa..

percaya x if i kate i da kurusss..suke2..!!! :)  bayangkan la now pakai suar saiz 27cm... lau dulu berat 50++kg >> hampir ke 60kg.. saiz 31cm.. now 27 da.. heheheheeee... MOTIF UTAMA of cox nak kawen.. nak nampak cun n sepadan ngan si dia.. yess! nakkk!! disebabkan niat NAKKK ni.. nekad jugak nk kuruss... bermula waktu nk bertunang aritu... bulan 4 2012.. kepala tension ya amat! pk tkt x muat nk fiiting baju / o xd bj y sesuai nanti.. malu la.. pastu on9.. TERGODA NGAN SHAKLEE.. baca thru blog jugak.. pastu sms n tros order cox xpk pjg.. tau nk kurus j.. hahah... mase tu memng sengkek.. tengah bulannn... beli y mampu j dulu.. i amik LECITHIN & HERBLAX.. cox memang percaye if kite xd masalah 'membuang' diet kite akan menjadi.. minggu pertama...woww!! perut i kempis beb..! sejak ritu memang xtimbang.. si die macam xkasi j i timbang.. katenye t lupe diri.. da jadi mkn banyak2... so, memang x timbang la sampai skang..hehehe.. :)

bulan k-2, pk2 punye pk.. i register as shaklee member.. sbb pk nak re-order n akan re-order.. hehehe.. n dalam mase yang same memang ngah carik partime pon... ok, bulan ke-2.. i tambah CINCH.. tau x.?? EVERYDAY I MAKAN HERBLAX TAU.. maybe sebab tu penurunan nye cepat.. n i suke g 'rumah kecik' tiap hari;... hahaha.. rase perut selesa j.. best!!

now.. da cukup set.. LECITHIN, ESP, CINCH, ALFALFA & HERBLAX.. even amik item yang fungsinye sama.. tapi d kelebihan yang lain.. banyakkkk.. u ol BAKAL BRIDE TO BE.. dont miss it!! misti dapatkannye.. orang kate.. hari semakin dekat xlalu nk makan sebab gemuruh / takut kan??? tapi ade jugak tau yang selera / nafsu makannye x hinggat dunie.. so, supplement shaklee ni membantu mengawal berat badan.. SEKALIGUS MENURUNKAN BERAT BADAN KITE.. OF COX LA BERAT I TURUN SEJAK AMIK SUPPLEMENT SHAKLEE NI..


TAWARAN HEBAT... u ol yang nak lose weight/ nak turunkan berat badan secara semulajadi.. xd effext sampingan / jangka mase panjang,. DO PM ME.. insyallah i akan tolong sedaya mampu.. tok BRIDE YANG CUN LAGI COMEL.. xkira la awak lelaki / pompuan.. semua beresss!! u ol boleh cerita pemasalahan x kira selera mkn xle kawal k.. suke mkn / suke mengunyah tapi nk kuruss..  xd masalahh

sempena oktober yang super dupper HOT ni.. ESP ngah SALE TAU!! tawaran hanya sah bulann oktober 2012 j... yang lambat xdapat! NAK BOOKING pon xd masalah...

masharyana mashuri
016-6810844
edmas077@yahoo.com
















No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...