Sunday, 7 October 2012

KELIRU, XTAHU... NI LA SEBAB IM AS DISTRIBUTOR SHAKLEE - masharyana / 016-6810844


Assalamualaikummm.. i just nak share KENAPA i pilih SHAKLEE.. y i REGISTER as member.. y shaklee AS MY PART TIME..??  semuanua bermula sebab TENSION & STRESSS pk nk kuruskan badan ni.. n terjumpe blog yang berkaitan.. x pk pjg,, tros order n feel ok.. diet berhasil.. n after tu terpiki.. y not aku j yang jual.. dari citu beranikan diri, cabar diri.. nak make money.. nak senang.. xnak susah..!! sebab i selalu sengkek di tengah bulan... hahahha :)


SUPPLEMENT SHAKLEE bukan untuk hari ini semata-mata.. maksudnye.. if u sekarang order for slimming set.. x makna ia stop kat citu.. pk luas sikit.. if u belum berkahwen.. like me.. its much better.. peluang lebih cerahhh!!! tau kenapa n ni la y nak di share kan before keluar berjalan-jalan..

majoriti my cust wanita.. so, i nak cite pasal wanita.. i malu nk deal ngan lelaki.. hahahahha... if u berminat pon ok ma.. :)

n wanita ni memang la banyak kehendak tok puaskan hati sendir.. nak puaskan mata orang lain, nak puaskan hati si buah hati.. NAK NAMPAK CANTIK N GORGEOS!!! yes!! i mengakuuu.. i pon camtu.. hahha.. lagi.. 

di sepanjang bergelarr wanita.. kita berkahwen.. preggy.. pantang, menyusukan baby.. n da same time bekerja pulakss! mana nk pk susukan baby.. last choice beli susu tin j.. lepastu.. preggy kali k-2 pulak.. ke-3.. n seterusnya.. alhamdulillah allah nak bagi rezeki dan AMANAT, n TIKET KE SYURGAAaa....

anak da besa.. umo makin meningkat.. pemakanan xterkawal.. mula la sakit2 badan.. kebas, sakit sendi.. n sebagainye... tanda2 menopous pon datang... 

KENAPA SHAKLEE MY CHOICE.. macam memule i gtau tadi.. if sekarang awk belum married n nk slimming set untuk hari ini.. its not stop here! sepanjang kehidupan perjalanan kite.. we need supplement.. which is diperlukan semasa kite hamil, berpantang, menyusukan bby.. tok future husben n kids.. byk sangat faedah yang akan kite dapat... ni dari faktor kesihatan...

plus... BONUS MONTHLY, setiap tengah bulan.. shaklee akan bagi bonus by MBB CEK! bygkan yang gaji sikit.. tetibe.. tengah bulan dpt cek.. ala xyah banyak2.. maybe u dapat rm100.. ok what.. rm100 sementara gaji masukk??? u xnak I NAK!!!! 

ni antara BENEFIT register as MEMBER SHAKLEE.. cam ner register.. SMS / CALL ME YEAHH!!
percaya x if i cakap  tulis..
 KITA SEMUA ADA KELEBIHAN YANG TERSENDIRI... 
cume kite j yang xperasan n HANYA NAMPAK KELEMAHAN DIRi.. sebab tu kite always rase down n xyakin.. xpandai berniaga?? xpandai nak ckap.. xtau nak promote.. blablabla.. semua ckp camtu.. SEBAB X HADAPI LAGI, i pon xpandai berniaga.. xpandai cakap.. even kakak sendiri tanye depan2.. ape kebaikan vit c ni.. i xle jawab.. mase tu baru2 g berbis.. n i ckp.. kelebihannya byk.. ak xtau ckp la.. ko bace j la kat fb ak.. haaa!! sampai camtu sekali... ape y i nk gtau.. find kelebihan kite.. xpandai ckap..? boleh tulis.. kan? 

ME : nak ckp seorang y pemalu.. xjugak.. nk cakp seorang y banyak ckp.. kadang2 diam jugak..seorang y peramah n easy going.. maybe..!! i lurve to write..  sebab tu kekang pjg gilee!! n merapu2.. hahah..

dalam kepala ni da mula terbayangkan duit yang banyak! hahahah.. i lurve money!!! angan-angan semakin besar.. i memang suke berangan! dari angan-angan tu datangnye usaha.. n usaha ke arah2 angan2 tu.. insyallah.. allah akan permudahakan if niat kite betul n seiring ngan usaha kita... amin...

KUASA PENGULANGAN : tiap hari cakap nanti bile da senang nak ni.. bla blblabla.. misti la ckap tiap hariii.. cox i memang nk!!

contoh.. AK CANTIKK!! eeee.. ak memang cantikk.. hahahahah perasan gilerrr! d ak kesahh?

masharyana mashuri
016-6810844
edmas077@yahoo.com

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...