Wednesday, 14 January 2015

Vitalea For Kids sangat penting untuk nutrient lengkap si manja membesar dengan baik

Assalam semuaa.... Hari yang cerah hari ni...

TAHUKAH ANDA


Lebih 20% kanak-kanak sekolah di Malaysia mengalami obesiti
Ramai yang kekurangan nutrisi, apa lagi nak makan sayur dan buah..
Hidangan lazim hanya nasi lemak, nugget, keropok, jajan di sekolah..
Macam mana nak menampung kekurangan nutrisi?

APA MAKANAN FEBRET ANAK HARI NI...???



Betul tak..??? Tu belum lagi nugget, burger, KFC, MCD, PIZZA HUT.. hamboiiii...! siapa yang perkenalkan semua makanan ni kat our kids..???

Apabila kekurangan nutrien dalam badan..Apa kesan nya pada si manja kita ni..??



Ni antara kesan buruk yang si manja akan hadapi...  Kecian si manja harus menangungg ni semua.. kita yang bertanggungjawab atas semua ni.. 

BERIKAN NUTRIENT YANG LENGKAP UNTUK SI MANJA MEMBESAR DENGAN BAIK





Semakin hari semakin ramai moms yang order vitalea for kids ni untuk si manja,,, memula beli 1 botol pastu lately ramai plak yang repeat order.. malah beli teros 1 set...! buy 3 free 1.. sedap rasanya, anak pon nak saje.. sampai kine sorok kan... alhamdulillah.. suke bace komen positif dari cust... for sure yang best kesihatan anak terjamin.. hopefully..!

Beli 3 botol free 1 botol.. jimat sangat..!! rasanya sedap.. nutrient lengkap.. anak suka mak gembira...



Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


-sekian-


4 comments:

  1. saya yang dewasa pun suka Vita-C chewable tu..sedap. Letak dalam kereta dah buat ubat mengantuk pulak time drive.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...