Sunday, 30 July 2017

BUDAK SEKOLAH DAH TERBUKAK MATA NAK JAGA ASET. AWAK BAKAL ISTERI DAN ISTERI ORANG NI. APA CER ?

Assalamualaikum. happy day chuoolss... ok hari ni mas nak tanya soklan cepuemas buat awak. terutama awak seorang wanita dan suami ehhehehe.. lain macam je kan... errrr
bace lah sampai habis. 
.
sebelum tu. naks ya hai kat silent reader. tq atas jasa baik awak.. hehehe
ok back pada soklan tadi... ni soklannya
maaf ya agak sensetif sikit.
malu nak tanya sebenarnya tapiii... ku redah jugak. 
eh banyak songeh plak. bila nak bagi soklan ni kan. ehhehe
.
ok.. maaf ya, betul ka, aset wanita (breast) memainkan peranan penting. bukan apa, (cehhhh nak cover..ehhehe) 
mas tak kesah if yang membeli bconfident pemontok aset tu awak yang dah berkerjaya, dah kawen dah bertunang. tapi lately majoriti my customer budak sekolah umor belasan tahun. rezeki kan tak kan nak tolak. cuma mas curious la. what awak baru budak sekolah kot. banyak nye belanja sekolah sampai nak beli mende alah ni. lagi for what ? nak bagis ape tergoda? boy friend? pakwe atau balaksss.. eh zaman skang ni ade lagi ke panggil balakss.. ehhehe

ok itu lah soklannya. hah apa lagi jawab lah...ehheheheheee
ade ke yang tak tau bconfident tu apa..?
.
bconfident tu camni bentuknya


hah camtu. sajalah mas amik yang hak kat tv punye. heheheheh

ia bertindak bagi membesarkan, mantapkan, upkan, tegangkan, boolatkan dan membentuk breast bagi lawa bagi cantik... besarkan mana yang kecik.. upkan mana yang dah kendur tu... 

kalau budak sekolah umur belasan tahun yang pakai. awak pakai untuk apa sayang ??? ok boleh aje nak beli. bukan tak beli tapi wajib jujur ngan soklan yang bakal akak bagi nanti tau.. jangan tipu2.. 

bukan apa. risau kalau tak cukup duit belanja ke makan. sanggup ikat perut semata mata nak melawa. eh budak zaman sekarang nih !

zaman akak dulu, dorang lagi suka kalau breast tu tak nampak tau sebab lagi aktif nak bersukan. nak jogging nak lari tak delah nampak. mata lelaki ni tau2 je lah. 

zaman da berubah. ni kes budak umo belasan tahun , yang positif nya. umo macam dorang ni dah terbukak minda nak cantikkan aset. awak yang bakal berkawen yang dah bersuami ni. tak nak tak action ke dari sekarang ???
jangan esok suami gurau kasar sikit awak dah sentap time tu baru nak carik no hp akak kan..ehhehehee.. 

sebelum en suami teguq, baik kite bertindak. lambat ke cepat tu belakang kire. kalau cepat tu rezeki awak lah. puas suami awak tau. awak keep menten jaga aset untuk die. mana yang lambat effect tu just keep teruskan jangan give up. atleast kite berusaha nak cantik untuk suami. nak suami sayang nak suami selalu ada. 
suami mana yang tak suka isteri lawa kan.
.
jika ade suami atau bakal suami yang baca ni. awak nak isteri lawa kan ?
apa lagi sponsor lah untuk die. 
eleh boleh caye ke ni. berkesan ke ?
itu up to you. niat tu kena betul . kalau ikhlas, betul nak isteri sentiasa hot like anak dare . zaman awak gilerkan die tu. dah takde lain selain die yang aku nak.
hadiahkan lah bconfident ni tok tersayang sure die senyum sampai telinga. awak pon dapat tempias nye tak gittew ???

.
nak ke mas sharekan feedback bconfident ni ? elehhh macam nak je tu.. ehheheheh
ye la ye la. mas sharekan ni... hehehehe













soooo... nak tengok ja ka ? ke nak alami sendiri ???
ok mas nak sharekan kelebihan bconfident ni pulak... sennag nak cerita kat hasben nanti kalau hasben tanye .. kan?

Kelebihan-Kelebihan 'B Confident' :

Memejal dan menegangkan payudara yang kendur
Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia
Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara
Mencerahkan dan meratakan kulit payudara dan menghilangkan kedutan
Menyeimbangkan saiz payudara
Membesarkan payudara yang kecil (faktor keturunan)
Melembutkan kulit payudara dan punggung
Mengeluarkan puting yang tenggelam
Menghilangkan kerut pada puting
Mencerahkan puting yang gelap (puting pink)
Menaikkan punggung yang jatuh

Siapa yang patut gunakan 'B Confident'?

Jika anda mempunyai masalah payudara dan punggung yang kecil dan kendur, produk 'B Confident' ini sesuai digunakan tidak kira samada anda:
Gadis sunti
Wanita hamil
Wanita yang sudah berkahwin
Wanita yang menyusukan bayi
Wanita berusia 50 tahun keatas pun boleh guna


B Confident menggunakan 100% bahan-bahan semulajadi, seperti Pueraria Mirifica dan Rumpai Laut (seaweed).


Menurut pakar dermatologi, Pueraria Mirifica mampu :
Membesarkan payudara.
Mengencangkan payudara.
Mengangkat payudara.
Mencerahkan dan meratakan warna kulit payudara.
Menghilangkan kerut pada puting.
Membuat payudara lebih kenyal dan kemas.
Menaikkan punggung yang jatuh.
Pueraria Mirifica

Dr Pakar mengatakan Rumpai Laut mampu :
Melicin, menghalus dan menegangkan kulit.
Mencegah kanser.
Anti bakteria.
Mengurangkan selulit.
Memejalkan payudara dan punggung.


acaner. clear tak ??? alhamdulillah bconfident ni selamat dan diperakui oleh KKM tau
jangan was was ye.. sapu dan urut lah dengan manja dan rileks sahaja,

pstt pssttt jom bagi suprise kat pasangan kite. dah tau kan bconfident tu apa ? jadi apa lagi wassap mas tau untuk pembelian. ehhehehe


016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844 

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...