Tuesday, 23 September 2014

SERONOKNYA KALAU TWINS

Assalamualaikumm semuaaa..!! How ur day today??? chilll laaa... have fun  and enjoy that moment.. even sesusah mana pon ia.. syukur semua akan baik-baik  :)

My terapi pagi petang siang malam of cox la ngadap muka si baby Ayish.. make fun together.. ehheheee...

Ayish baru nak masuk 4bulan tapi mama nye ni dah terPK kan for the next nak twins plak.. TAK kisah baby gurl / boy.. asalkan twins... boleh tak gitu.. bukan gelojoh tapi planning dan harapan for the next..hikhikhikkk
 Ok i can wait for 3-4years akan datang for my twins.. insyallah...


Twins ni ade 2 jenis.. iaitu, 1 telur / 2 telur.. as picture tu...











Ya Allah besarnya kuasa Allah.. Best kan..? Haaaa.. Nak jaga pon best jugak tau :)

Ok ni je mampu mas upload, memang banyakkkkkk.. Tak tertahan nengok sampai tak kedip mata ni haa...

Kenapa nak twins..? Sebab musababnya, mas sendiri ade adik kembar 3.. n now da 23tahun.. Nengok dorang membesar bersama memang best.. sana sini bersama.. sharing apa2 tanda ade rase was2.. kat sekolah 1 class.. like bff.. serious, i want it...! kate orang kalo adik beradik dah ade yang twins, so tak de harapan la.. maybe our tgu cucu baru d.. gitu ke?? OHH..1 i tak percaya.. sebab tu semua kuasa Allah..

Doa-doakan 3-4tahun akan datang Ayish dapat adik twins ye  :)
orang kata kalo apa kita cakap, Pk kan itu doa...

harapan besar.. Doa dan usaha pon kine lah seiring.. insyallah...

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...