Friday, 11 August 2017

POOJA SAREE DOLL


Assalamualaikum loversss.. tak lama lagi raya haji dah. chuolss dah ade ke belum baju letups ni

raya puasa lepas tak dan nak melaram ngan baju saree letups ni. raya haji kali ni make sure dan mestidapatkan 2-3pasang terus tau !!
.
ok jom tengok color apa yang ade 


grey

maroon & black


navy blue

purple


royal blue & soft pink



soft brown & navy blue


soft yellow



ok boleh check sizing ya



nak lebih info. mai la risik ngan mas. stok setiap masa jalan dan berkurang. make sure check dulu masih available ke idak ye..

apa lagi save cepat no mas ni

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844



3 comments:

  1. Jom join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  2. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...