Monday, 12 January 2015

VIT E NI UNTUK KULIT, LUKA, PARUT JERAWAT, BIBIR, MASKER, KESIHATAN JANTUNG, KESUBURAN LELAKI WANITA DAN BANYAK LAGI




Assalamualaikum semuaaa..!!!

Siapa sangka VIT E yang di sangka untuk kecantikan kulit muka tu.. berjaya buat kaki cantik juga... best kan...!




rasanya majoriti ada masalah kesan luka seperti di atas.. biasa lah, masa muda remaja lasakk.. hihiiii.. ade yang terlibat dengan kemalangan atau sebaliknya..

Kulit tak cantik, even kat kaki pon harus lahh di ambil berat..!!


Sebotol vit e ni banyak sangat kelebihannya terutama untuk kulit, jantung, dan banyak lagi... Kat umah ni selain makan sehari sebiji, kalo ade luka tangan terkena pisau.. memang mas sapu terus vit e tu kat luka.. alhamdulillah la, darah berenti.. hasben pon selalu letak kat bibir & jerawat die... Tu yang cepat habis,, ade saje tempat nak letak.. hihiii..


Ni lah vit e yang di cucuk.. pekat ko..!!!

mana nak dapatkan vit e ni nak hilangkan parut jerawat.. do contact mas ye..


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...