Sunday, 25 January 2015

Mini Giveaway By azhafizah.com

Assalamualaikummmm


Tarikh Tamat : 30 Januari 2015

Pemilihan pemenang : random.org

Hadiah : 20 sample Nurraysa Beauty Soap x 20 pemenang [seperti dalam gambar banner]

Sample ni boleh digunakan selama seminggu jika digunakan hanya di muka dan 3-4 hari jika digunakan untuk satu badan. Bagi mereka yang ada masalah kulit atau nak mencuba bolehlah join mini giveaway ni. Kalau nak beli satu besar tu rasa macam mahal sikit kan. Apakata cuba sample dulu. Kalau okay boleh terus beli dan mungkin dapat menyelesaikan masalah kulit yang dialami selama ni.


Hari ni baru 25hb.. APA lagiii.. Jom la join..!! sempat lagi.. tuah ayam nampak kat kaki.. tuah manusia tak siapa tahu.. manetau rezeki.. boleh menang sample Nurraysa beauty soap ni... best kan...

Jom support +Azhafizah :P


2 comments:

  1. good luck! zaza pun join ;)
    http://zazanizam.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih sudi sertai "Mini Giveaway By azhafizah.com"

    Boleh semak senarai peserta di sini
    http://www.azhafizah.com/2015/01/senarai-peserta-mini-giveaway-by-azhafizah-com.html

    Jika tiada sila beritahu ye. All the best!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...