Wednesday, 6 November 2013

KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE

Hi.. Selamat pagi.. hari ke-2 di tahun baru.. Semenjak cuti panjang nih.. asyik bermasker ngan vivix saje lah.. hehehhehe... Ape yang mas sukekan vivix ni sebab ia soft dan bertindak cepat... Jika anda ada masalah jerawat yang terok saya suggest tok try vivix ni... sangat best...!! tu yang mas rase... hehehehh

Meh nak cite sikit apa agak nye vivix ni.. dan da best apa kelebihannya...

Satu campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Eropah Elderberry dan lobak merah Ungu yang kaya dengan nutrien polifenol yang membantu untuk melindungi terhadap penyakit yang berkaitan dengan usia. Studis telah menunjukkan bahawa polifenol tumbuhan mempamerkan harta anti-penuaan dengan menyokong pertahanan selular, melindungi dan membaiki DNA dan meningkatkan pengeluaran tenaga di peringkat selular. Secara keseluruhan, ia menyokong fungsi sel yang sihat dan panjang umur.

10 KEBAIKAN VIVIX!

1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

Yang bestnye vivix ni.. dengan pembelian 2 botol vivix dengan 1 resit ANDA LAYAK untuk dapat bonus + pendaftaran keahlian secara percuma...

Yang tak terkate nilainya adalah kesihatan yang berpanjangan...Vivix juga sangat sesuai di hadiahkan buat orang yang tersayang.. Sebab kesihatan orang yang tersayang sangat penting dan istimewa kan...

DAN bestnye bulan ni.. BELI 6 BOTOL VIVIX DAPAT 1 BOTOL FREE!!


Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | KLANG / SEKINCHAN

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...