Wednesday, 13 November 2013

SET KEHAMILAN SHAKLEE YANG HARUS DIMILIKI

Alhamdulillah.. hari ni diberi selere makan even xbanyak tapi ok lah tok alas perot... heheh.. Lau tak, aktiviti wajib terbaring j lah.. Bangun kejap pon rase nak pitam.. adoi... sampai nak minum pon mls...
Dan paling tak tahan tu Rasenya setiap masa ade jer makanan yang di nak... orang ngidam cam ni k??? Tapi nasib baik lah mas bukan nak time tu jugak.. Lau nak time tu jugak mau stresss my husbend tu nak mencarikk.. hehehheh... lately makanan harian wajib pisang goreng... nampak simple tapi susah nak carik... siyess.. memang sebelum ni ade kedai yang pisang goreng die sedap.. da mkn da.. tapi sejak 2minggu ni lain plak.. huhuuuu... mengade lebih betoi..!
Setakat ni belum lagi lah mas nk yang bukan-bukan o susah nk carik.. majoriti semua masakan mak.. dan makanan yang dah lame tak makan...

Di sepanjang kehamilan ni, Vitamin shaklee tak putus amik.. Sebab diri sendiri dah sedia maklum kekurangan vitamin dalam badan.. Tak minum susu, kurang makan.. badan longlai jer.. kecian my baby...
Setakat makan buah j.. sayo pon kurang.. Takut ni.. mintak yang baik-baik jer lah.. hope semua ok..

Ni antara Supplement yang mas amik sepanjang kehamilan ni...


Omega tu belum lagi... Sebab baru j 1st trimester... Tapi yang lain tu alhamdulillah belum miss lagi... Saya syorkan kepada anda yang bakal jadi ibu tu.. harus amik set kehamilan shaklee ni... Sebenarnya, makanan yang kite amik setiap hari bukan semua nutrien dapat di serap oleh kandungan..
leh itu set ni sangat di galakkan kepada moms to be...

TESTIMONI KEHAMILAN



Jika anda antara moms to be like me.. yang selalu tak bermaya.. HB low.. Rasa nak pitam.. Tak de selere makan.. DAN kerjenye baring sajeee... saya syorkan amik lah set kehamilan ini untuk kandungan dan diri sendiri...

Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | KLANG / SEKINCHAN

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...