Monday, 15 May 2017

REZEKI KAMI SEKELUARGA

ALHAMDULILLAH.. ini rezeki kami....
.
.
.
.

Alhamdulillah semalam kan cuti, jadi dapatlah kami anak branak shopping raya untuk kami 3 beranak. Ha laaaa senang shopping awai awai... 

RM12,500 jugak lah habis, 
manadak nya baju kami laki bini JM jaa, tak main la besa² punya brand. Tu pun kira cikai la kannn
Sorang 4 pasang, dah rupa retis da 
campur anak lagi tempah khas jugak sebab nak sama design, dekat Baju je dah 7k 😂

.
Lepastu beli pulak kasut. besa ja, Jimmy Choo ja pun. Seben pulak mengada2 nak ike ike..
ehhh ehhh.. silap Onitsuka, layankan ajee,🙄🙄🙄ambik la 3 pasang..
.
.
Nampak pulak cincin maihh, amik la yg murah2 tu, 2k ja pun, sekali sekala reward diri kan. Lepaih tu kami pun jalan la lagi..
.
.
.
.
Tengah syok jalan2 tu kan tetiba tersadung gedebukk langgaq dinding ,  harey terkejut teperanjat aku macam kena sawan, 
.
.
.
rupanya terjatuh katey!
Ceh? Laa mimpi ja kaaa.. shopping sakan tadi ..... ingatkan betoi....
😂😂😂

.
gurau2 ja korang... jangan mare pulaks.,.. hehehehehee
 #copyandpaste 😂

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...