Sunday, 21 May 2017

SERONOK BILA BERBISNES DAPAT HAPPYKAN FAMILY

Assalamualaikum semua.... Seronok kan bila tengok kawan² bisnes kite buat sales 5 angka sebulan
.

Ya Allah Moga kita juga dapat rasai nikmat ittew
.

Aamin ♡
.
.
Ya Allah.. Lagi nikmat rasenya, bila hasil bisnes tu kite bahagia kan orang lain.. macam mak ayah kite, suami, anak2... feel tu buat kite nak nak lagi dan lagi.. sebab nak dorang happy
lebih2 lagi mak ayah, tak nak dah dorang keje penat2.. dalam hati ni ya llah mampukan lah aku untuk sara mak bapak aku.. sape same what i feel ? kite geng la kan.. ehhehe
moga cepat dimakbul kan doa itttew
.
.
Tak lama lagi nak puase.. counting days a dah kite ni
exsaited nak buat duit akhirat , insyallah... lepas tu raya
.
bila dah nak raya ni.. of kos lah banyak fulus nak guna... eh mase di bulan puase pon kite dah start guna duit berkoyan tau... sape kate berjimat ???
.
ok ni mas listkan

sahur makan aje lah apa yang ade, lauk semalam pon ok lagi
lunch hour memang tak makan.. kat citu alhamdulillah jimat
Haaa.. time ni ramai yang exsaited macam setan padahal muslim.. iman pon boleh hanyut dek mata 
kat bazar ramadhan semua sedap, semua nak makan, semua nak beli
eh, agak sekali beli tu habis berapa.. ???
Rm5 hinggit atau Rm20 hinggit 
dah sampai umah time buka, bukan makan semua pon..
kalau boleh wat tok sahur takpa.. ade yang basi atau ke tong ajaib ? tu yang membazir. dah jadi kawan baik setan nirrojim
.
pi bazar ramadhan ni macam pi pasar malam
nikmat mata tengok yang sedap. di cuci dengan ayat manih setan
sedap la hulur duit
.
iye mas tau.. kite membeli jadi itu rezeki si penjual
tapi berpada-pada lah ye
.
.
.eh lupa.. ade lagi yang dikesali
nak puase ni .. ajet2 boleh la kurusss sikit
hehehehe
bila tiba raya
dah konpius.. sebulan ni aku puase ke idak. nape main bam bam makin comel je
sampai baju ray pon fit fit ni haaa

.
hasil duit makan gaji dengan berbisnes memang tak sama... nak menten tiap bulan.. same je hasilnya
makn gaji lah.. gaji memang tak naik, kalo naik pon Rm50 hengget kot
.
tapi bila berniaga / bisnes
kite sendiri yang tentukan nak berapa... kan kite makin happy bila dapat happykan orang yang tersayang.. jadi usaha nak menambah hasil keuntungan juga akan meningkat.. usaha kite pon akan meningkat. sekaligus insyallah profit juga akan meningkat. suka tak jika 2minggu profit sahaja dah 4angka... kalau dah sebulan (4minggu) mau 5angka nih... sikit lagi nak termakbul doa kat atas tadi... kawan2 mai la sama doakan ye
.
ade yang minat nak join team mas.. nak buat duit raya.. nak bagi mak ayah.. ya allah happy sangat tau bila tengok dorang senyum , jom la.. buat side income je.. ne tau berhasil. janji ade usaha dan rajin . keep closed with me.. doa, engkau akan berjaya
.
.
mas jual bconfident. b confident ni serum untuk kecantikan breast dan punggung. apa ingat muka aje ke ade serum.. tok aset juga ade tau. dulu2 mas pon tak tau. sejak dah dewasa ni kena amik tau.. hehehe
.
kite tak nak sebelum ditegur baru  terhegeh2. jom la start mencantikkan aset tu setelah lama di anak tirikan.. Lepas siap berendam, adik manis sapu serum b confident ni slo slo ikut putaran jam. Sapu lama sikit dalam 5 -10minit biar serum  meresapppp ke kulit dalam. eh  !! nak tips berguna... silah lah pinang Bconfident ni dulu



dengan sapu sapu aje. suami jadi sayang terbayang-bayang. indah kan ..
nak try bconfident pemontok aset ni... lepas sapu sure confident chuolss.. mai lah pinang ia
.
plizzz wassap aje untuk meminang 

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...