Wednesday, 24 August 2016

BILA MISS V BERBAU

feedback #missVperfume lagi 
.
.


"LUAR CANTIK TAPI DALAM BERBAU" 

.
"Malu la kawan sebelah tegur ada bau kurang senang dkt sy,
kita sendiri maybe tak bau tapi org lain akan bau.
Mujur la kwn jenis jujur,
terus dia syorkan produk ni.
sekali guna dah nampak kesan,
wangi sgt2 sampai org lain plak tanya guna perfume apa" ~lis, KL
.
.
kenapa anda wajib cuba miss v perfume ni?
~ MERAWAT MASALAH DIBAHAGIAN MISS V 🙈
~ TAK PERLU CUCI🍓 hanya spray sahaja !!
~ BAHAN ORGANIK SAHAJA ~ WANGI MCM PERFUME
~ SEGAR SEPANJANG HARI
~ BAU STRAWBERRY MANIS-MANIS GITU
.
.
lagi... tak melekit , selese.. segar dan sejuk jer

paling best OF COX la bau tu dah hilang.. hehehhe
.
.
kalo korang pentingkan kecantikkan bukan kat muka je
korang wajib ade perfume ni
kenapa... ?
bahagian ni.. mungkin ade yang tak perasan
hidung jauh kot nak bau
TAPI
suami korang yang bau
dia diam jangan kata semua ok
tapi die tak mo kowang kecewa ja dan down
nak bagi suami suka, happy dan anda di hargai
sebelum tidoq tu
spray la sikit
.
.
Tak mahal pon.. insyallah mampu milik
dan insyallah hubungan korang lebih erat
.
jangan sebabkan bau
kawan lari
suami pulak monyok ja
.
anda sendiri mungkin tak selese
dah la berbau 
gatal rimas plak
lalu ker ??
tak nak selelsaikan cepat sebelum mudarat ?
.
.
nak selesaikan
mai je wassap ye
.
.
016 681 0844 

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...