Sunday, 10 April 2016

OMEGA : BANTUAN UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN / LOST WEIGHT



Tau kan bulan ni promosi omega
Beli 6 dapat 7
Dan
Jika beli 2 dapat off 5% taw

Tak lama lagi nak puase
Lepastu raya
Masing masing nak selim melim
Termasuk la cheq
Hahahhaaa

Bukan pe
Takut tak muat ja baju yang ditempah tu
Hihiiii

Puase sebulan pon belum tentu dapat kurus
Taw je la makanan nye bukan main sedap sedap
Sape tahan beb ?
Sebab tu pengambilan omrga secara konsistent ni
Dapat menyekat terus lemak dari melekat kat badan

Time raya mesti ada baraan kamponh
Rugi la kalo tak join
Timr tu takyah kata
Baru 5bijik umah baju da sendat (tang perut)
Ahahhaaaa





Percaya atau tak boleh lost weight ke tak
Sebenarnya uolss yang tentukan
Antara nak ke tak nak
Jiwe kena kuat na





Ade beberapa set yang uolss boleh pilih ikut budget dan keperluan
Kalo rase nak cepat kurus
Kami bagi yang extrem
Hihiii
Tapi kalo uolss bf baby , masih berpantang
Kami akan suggestkan set kurus lain plak
Yang bersesuaian dengan keadaan uolss ye






Pilihan kat tangan uolss
Tapi kami akan tolong bagi penjelasan ye
Tok bagi uolss lebih yakin mana satu yang sesuai tok uolss

Nak share la kisah cheq dulu
Hahhaaa

Sebelum kawen, cheq memang berisi
Kalo pakai suar jeans tu
Saiz 31-32 la
Pakwe (skang suami) kecik molek ja
Maluuu la
Orang kate tak padan cheq besor

Sejak tu nekad la nk kurus bebetol
Try shaklee (pestime)
Alhamdulillah suka sangat sebab berjaya kurus !

Dah lama kenai
Kami pakat nak kawen
G fitting baju
Orang tu macam xcaya pinggang 20++ ja

Nak tau tak sejak tu SAMPAI LA SEKARANG ANAK 1
maintain je saiz 27 taw

Apa rahsia ?
Set kurus shaklee la
Mase lepas bersalin ritu teruskan jugak consume set kurus ni
Pilih pilih mana yangnboleh ambik sambil banyakkan susu
Bersalin operate . mana boleh nak berbengkung
Takut la gemuk semula
Sebab tu la jaga badan.. Hihiii

Skang baby da tua
Nak dekat 2tahun
Masih fully bf
Rahsianya . set penyusuan + set kurus la


Nak raya ni
Banyak Kenduri kendara oi
Nak la jugak cecantek kan.. Hihii
Lepastu raya
Maintain ja..
Sapa nak kurus tapi macam krikk krikk je
Boleh la try set ni
Insyallah membantu

016 681 0844

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...