Sunday, 3 April 2016

STRANGER -> CUSTOMER -> KAWAN

Hi haiiii 😊😊
Hari minggu ni uolss wat pe ?
Ok takde wat pe..
Nak share la 1 story

Uolss percaya tak dari stranger boleh jadi customer pastu jadi kawan pastu jadi.. ?
Haaaa..

Mula mula dulu mas tak caya
Pas tu awal bulan tadi baru perasan
Cikgu tu kata pernah tak situasi ni jadi kat korang
Mas pon teringat kat akak ni

Dia ni bukan sesapa
Takde kaitan saudare lagikan adik beradik
Kawan pon bukan
Tak kenal
Die dok perak iolss kat selangor
Now jumpa pon tak pernah heh

Tapi kami macam rapat
Mungkin ade keserasian kot
Hehheee
Pandai pandai je kan dok perasan sendiri

Ok
Memula akak ni friendlist kat fb je
Pastu di beli produk yang iolss jual
Tiap bulan la die membeli
Curious sangat

Offer die jadi member
Die on jer

Kebetulan iolss preggy
Die dari perak mai pos kuah rojak
Ya allah terharu sangat !
Sungguh la tak caya

La ni kami still berhubung
Baru baru iolss jual product lain
Die wasap kata nak try
Malu heh
Tapi bagi jugak la
Hihiii

Sungguh la tak sangka
Dari seorang asing yang tak kenal
Jadi pelanggan pastu kawan
La ni skang apa pon iolss jual
Mesti die support

Tq
Moga ukhuwah ni terpelihara hendaknya

Iolss bukan sesape
Terima kasih pada yang sudi berkawan
Feeling terharu
Tadi die wasap nak try product baru iolss jual tu

AlhamdulillahπŸ’œ

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...