Thursday, 22 May 2014

APA SHAKLEE TAWARKAN..????

Assalamualaikum dan salam manis semua...

Here mas nak share apa yang dah shaklee Offer atau tawarkan kepada semua pengguna setia product shaklee...


Saya, Masharyana  Mashuri... Pengedar Sah Shaklee [ ID 869907].. Alhamdulillah setelah berkecempung dalam dunia perniagaan ni.. yang dulu pada mulanya try set kurus sahaja sebab nak kurus la... 
Then terjatuh hati Gara-gara sebab product nye yang berkesan dan meyakin kan... 
Malah Tau sahaja boleh buat duit... Mas terus sign up as member...!!

==============================================
Apa yg Shaklee tawarkan yg saya dah merasainya?
==============================================
 
>> Kesihatan ..Alhamdulillah..health is wealth
>>Side income... Dah boleh back up bulan-bulan mana yang tak cukup.. lelagi time tengah bulan...Duit gaji tak yah kate.. seminggu habis dah... hehehehhehe
>>Peluang bekerja dari rumah (Start dari sesuke, sebb sy suke duit..! heheheee... Now planning to Work At home yang berjaya)
>>Rangkaian produk yg berkualiti dan BEST (dari basic vitamin, anti aging,skincare,household..semuanya mesra alam)
>> Rakan alam maya dan realiti yg marvellous seluruh malaysia.. bertuah rasa dapat join ..networking sosial yg best.. a thousand fibers connect us
>> benefit2 lainkurus... dulu kurus skang tak lagi dengan set kurus shaklee... kecantikan... jerawat totally dah hilang.. bye2.. sejak consume VIVIX secara teratur....ANAK.. Alhamdulillah, almost setahun berkahwin, then kami try set kesuburan.. it works...! memang bukan sebab shaklee yang bagi.. Ni semua rezeki Allah Tapi kami try dengan cara selamat...hehehhe

Perasaan yang paling puashati adalah bila kita dapat tolong someone yang memerlukan, Contoh seperti meningkatkan ekonomi kewangan mereka, yang nk cantik kite bantu dengan set kecantikan... Dan banyak lagi... Rase berbaloi sangat...! And i luv to do it...!! even kekadang rase sangat BZ.. sangat sedih bila cancel order last minit.. dah rase kine tipu kan.. tapi itu lah pahit manis dalam berniaga... i reallt luv to do it...!
Sebab niat nak tolong mereka yang memerlukan...!

Nak join secret grup EKSLUSIF saya? nakkan sentuhan ajaib saya, dan rasai APA YG SHAKLEE TAWARKAN



Contact me via:


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB
Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...