Friday, 21 March 2014

JERAWAT : MEMBERI KESAN BESAR TERUTAMA WANITA

Assalamualaikum semua...Salam sejahtera...!!!



VIVIX lagi... haaaa...! sekarang ni even mas sendiri tak minum vivix  (bercuti minum) TAPI gile bermasker.. Preggy woman tak di galakkan minum vivix tau.. nanti pas delivery baru lepaskan geram.. hahahaaa... lau nak jugak tanggung risk sendiri... mak tak tanggung ye... Dah kabo tak di galakkan.. degil plak..!!


Macam entry yang lepas-lepas2.. mas jatuh cinta kat vivix ni sejak amik vivix untuk pulihkan jerawat terok.. sape yang penah nampak mas mase dalam keadaan tu tau la camenr... skang ni rase terpanggil nak membantu mereka yang ada masalah yang sama macam mas dulu.. 

Perasaan down, kecewe sedih tu tak yah cakap lah.. rasa malu sangat bile nak ke mana-mana kan..? Pakai lah cream k cleanser ape pon lau jerawat tu tak berkurang tak ok jugak.. tapi makin bertambah... Bila nampak orang lain pakai shawls k tudung nampak cantik j.. tp bile kine kat diri sendiri.. hodoh betol..! semua gara-gara jerawat.. kulit berminyak n suram.. 



Bila dah berjerawat ni.. pakej nye lengkap..! dengan rimas, rase nak picit saje... nak layan kulit berminyak ni.. rasenye basuh muke 10x pon same j.. rimas sangat..! gatal..! Dengan nak jaga hati sendiri, huhuuuu sedihhh...!!!!



Memula dulu, Mas pentingkan penjagaan luar.. bila jerawat naik bak cendawan yang subur tu.. G serah diri wat facial,, picit jerawat.. pakai itu, pakai ini.. tapi semua sia-sia.. Sebab masa tu tak sedar.. Sepatutnya mas kine jaga dari dalam dulu... bila dalaman dah ok, luar pon akan ok.. Tapi mase tu pk yang luaran aje.. yang bahagian dalam dah terok...

Terase terbukak hati nak try vivix.. kebetulan ade bonus lebih.. tu pon berkire2 sebenarnye.. ye la vivix tu mahal sikit... Tak pe.. Pk positif jer.. Alhamdulillah sangat.. minum tiap hari, bermasker tiap hari... Tak perasan pon jerawat makin kurang... Hasben yang tego, die kate makin cerah n jerawat tak de dah... Ya Allah happy gile.. even cume jerawat aje.. TAPI ia memberikan effect yang sangat besar.. terutama like me... kaum hawa..!

Sebelum kawen mas memang xd jerawat, Tup tup pas kawen, muka naik jerawat terok.. 
masalah hormon ker???
mas agak salah gune product la rasenye... sebab mase tu gune sf beauty... Ngeee... yang peliknye., product dah tak hot dah macam mase mas beli dulu... Tu la lau nk kine, kine jugak kan... Syukur sangat di beri peluang untuk bercantik kembali... 

Mas suggest keepada mereka yang ade masalah jerawat terok atau tidak.. make sure pentingkan dulu bahagian dalaman... Makan lah vitamin / supplement yang mampu bersihkan dalaman awak dulu.. then abru pk untuk luaran .. TAPI ingat pilih yang natural..!


Tak mampu beli vivix... boleh dapatkan yangSET asas untuk kulit seperti
 ESP + BCOMPLEX + VIT C + VIT E
Tapi hasilnye agak lambat sikit dari pengambilan vivix... 

Biasenya, cust yang membeli vivix + bcomplex.. Mas akan hadiahkan sesuatu special.. sesuatu yang mampu membantu keringkan jerawat die... Alhamdulillah ramai yang berpuas hati...



 Sesudu setiap hari mampu memberi impak yang besar kepada tubuh.. Plus bukan jerawat jer ok Tapi kesihatan awak juga ok... Pssttt..!!! Nak bagitau... Jika awak tiada masalah kulit pon BOLEH jugak amik vivix ni tiap hari.. Tak heran la awak cantik..!

Testimoni




Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FBZa Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan




No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...