Wednesday, 5 March 2014

INCOME 4 ANGKA DENGAN SHAKLEE


Alhamdulillahh, syukur pada Allah... Rezeki yang tak di sangka.. 
Buat pertama kali nye, Masa Jan 2013 merupakan detik yang manis di mana saya telah naik satu rank.. sekaligus memberi pendapatan sampingan 4angka bersama shaklee... 
Bukan nak riak atau menunjuk tapi ini lah bukti nya, keajaiban boleh berlaku jika kita nak.. 
Kebetulan time tu my wedding.. Ini merupakan hadiah yang tak terhingga.. memang murah rezeki time tu ku rasakan....hihiiiii//

Kalo nak tau, Bonus yang di rasakan tu MELEBIHI dari gaji tetap mas tiap bulan tau.. 
Ya Allah besar sangat nikmatnyaa.... 
Berbaloi bersengkang mata... makan tak kenyang.. tido tak cukup... hehehh

*************************************************

Adakah anda di luar sana seorang surirumah atau wanita yang bekerjaya yang ingin membantu tambah pendapatan keluarga?
Mahukan financial dan juga time freedom satu hari nanti?
Wanita yang bercita-cita mahu bekerja dari rumah.. Yang punya masa bersama keluarga..??

Macam saya juga, kenapa saya buat bisnes shaklee ni? sedangkan saya tahu, Dah ramai sid shaklee ni... TAPI kerana saya nak lebih masa untuk suami dan keluarga.. Nak bekerja dari rumah j.. Saya juga berharap dan bercita-cita besar dapat bertukar jadi WAHM macam orang lain. Yang hanya bekerja dari rumah dan dengan income at least 5angka. Makanya dapatlah saya bergerak ikut masa yang saya sendiri tentukan. Tak perlu apply  nakcuti kalau nak ke mana2.... so dapat follow husband ke mana jua die pergi... hehhehe... Dapatlah bercuti ke mana sahaja...  yang penting, semua untuk keluarga tercinta!

*************************************************

Adakah anda berminat untuk ikut jejak saya?
--------------------------------------------

mudah saja... ada dua cara untuk join bisnes shaklee:

1. Hanya bayar RM65 untuk register dan kos penghantaran (RM10 bg semenanjung / RM20 bagi S/S) member kit. Keahlian Shaklee seumur hidup ye... Jimat tak perlu renew dah.

2. Beli produk shaklee sebanyak minimum rm680 atau bersamaan 200point untuk kegunaan sendiri atau sebagai stok permulaan dan dapat FREE MEMBERSHIP!
bulan berikutnya anda sudah layak untuk dapat BONUS pertama dengan 200 point tersebut!

Pilihan 1 biasanya diambil oleh mereka yang ingin membeli vitamin untuk kegunaan sendiri/keluarga, dan mereka yang ingin berbisnes tetapi kekurangan modal.

Manakala pilihan 2 pula diambil oleh mereka yg ingin berbisnes dan ada modal. 
Sangat menguntungkan jika ambil pilihan 2, kerana dapat free membership dgn beli barangan..
barang dah ada, terus dapat point utk bulan tu, cuma buat promotion shj Mudah kan..

Bila dah jd ahli, anda layak utk mendapat:

** pembelian barangan dgn harga ahli yg mana 15-20% jauh lebih murah berbanding harga pasaran
** majalah Shaklee (Jika leader)
** Bonus apabila mencapai point yg tertentu..bonus itu adalah dari 7 aspek, which is:
>personal bonus
>net personal bonus
>car bonus program
>coordinator incentive
>leadership bonus
>promosi berkala
>untung jualan


Banyak kan keistimewaan join membership?

***Bersama group kami, kami menyediakan bimbingan, product knowledge, consultation, discussion dll secara online dan offline..
Sistem yang kami gunakan telah terbukti berkesan dan berjaya menghasilkan mereka dengan pendapatan 3-4-5 angka sebulan.

Jika berminat untuk mendaftar, berikan butiran spt berikut:
>Nama penuh:
>No ic
>alamat rumah
>no hp
>email (jika ada)
>nama pasangan
>no ic pasangan
> acc maybank (utk urusan pembayaran bonus)

Oh ya. bercakap pasal bonus ni, insya Allah once dah join ahli nanti, saya akan sharekan cerita mereka yang sudah pun berjaya...dan antara kami ada yang mendapat bonus RM80k, ini bukan skim cepat kaya yeee, TAPI semuanya perlukan usaha, tapi KAMI ADA CARANYA.

Berminat nak tahu? Sila join dulu ya...

Apa manfaat menjadi ahli shaklee?
- dapat kebaikan dan manfaat dari produk shaklee yang diamalkan
- bisnes yang tak perlukan simpan stok menimbun di rumah
- tak perlu jumpa orang (sesuai untuk mereka yang pemalu macam saya... hihi)
- online coaching & training (facebook & whatsapp)
- tak perlu risau jika tak dapat pos barang kerana pihak Shaklee boleh tolong poskan pada customer
- dapat kumpul point untuk layak menerima bonus setiap bulan
- dapat kumpul point untuk anda layak menikmati pelbagai insentif, free trip & car bonus
- medium bisnes hanya ONLINE... FACEBOOK, INSTAGRAM, EMAIL, WASSAP or BLOG...atau SEMUA nya sekali..!!   dan baaaaanyak lagi....

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FBZa Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...