Saturday, 16 February 2013

pilih suplement shaklee diet anda ikut badget.. biar zf adjust!

Assalamualaikummm.. hai, :)))) hopely semua sihat n thaxxx cox sudi bace coretan yang always panjang lelebarrr ni.. hehehheheee... zf sesalu dapat msj yang nak dapatkan set diet tapi xmampu nk dapatkan yang completee.. almaklumla mahal TAPI MERONTA-RONTA naKKKK!!!! heheheee... memang x di nafikan memang lahh nak.! zf sendiri pon rase camtu xcukup nk makan pon d nak KURUS punye pasal.. hehehee.. pompuan normal la kan? nk cantik... nak bergaya.. nk pakai bj y cantik2.. hhuuhuhuuu.. sangat exxcited if dapat pakai bju cecantik ngan ngan badan TANPA NAMPAK LEMAK BADAN SANA CINI... kan????


here zf persenally boleh tolong untuk awk daptkan set diet IKUT BADGET / KEMAMPUAN AWak.. hehheee.. YANG PENTING GTAU UR BADGET DULU LA... baru la zf leh adjust2.. n zf akan BAGI FREE GIFT.. untuk menaikkan semangat awk tok berdiet supaya lebih berjayaa!!!

ni antara set diet yang HOT laa... jom chect it  out n boleh pilih2.. hehhehehe,...

CINCH 

ESP


CINCH  ENERGY TEA
 
* CINCH, CINCH  ENERGY TEA & ESP tok cover kite dari rase lapar yang over...maksudnye da makan bekpest tapi kol 11am da lapar lagi.. haaa.. gile la kot nk diet camtu... hehheee... so, dengan adenye ESP, CINCH  ENERGY TEA & CINCH ni.. boleh la tolong kite n selain tu membekalkan tenaga jugak.. xd la nanti pengsan k p.. hehehhe

OMEGA GUARD

LECITHIN

OMEGA & LECITHIN semua tau.. ia bertindak tok MEMBAKAR LEMAK yang d kat badan kite ni... ramai yang tanye perbezaan antara lecithin & OMEGA... bezza nye omega macam naik kapal terbang.. n lecithin macam naik kereta.. so tau la kan mane cepat n mane lambat effectivenye???? hehehhe

HERBLAX
ALFALFA

HERBLAX & ALFALFA bertindak sebagai detox.. penting ni.. kenapa penting??? badan kite perlu detox untuk membuang toksid dalam badan.. jangan simpan! bukan j badan naik a.k.a gemok.. malah penyakit lain akan datang jugak nanti... bahaya okayyyy!!! herblax bertindak lebih cepat dari alfalfa.. tapi zf lebih suke if awak amik dua2 ni.. sebab apa??? sebab alfalfa di ambil tiap hari.. n alfalfal plak di ambil seminggu 2-3x j..

kayy, da buat pilihan k tetap nak amik semua??? hehehheee.. xp slowly.. zf dulu pon start m=wif lecithin & herblax j.. then tambah2 setiap bulan n now hampir semua da mik... omega agk mahal sikit dari lecithin TAPI disebabkan bulan ni speciall... harga runtuhhh!!!! ramai yang grab 3 botol stok tok 3 bulan sebab 1 botol omega tahan tok 1 bulan j... haaa.. borong la hari ini.. tok harga runtuhh!!! okayy next month xdapat ye.. hahahhahaha

ramai yang carik set diet ngan zf n of cox my dear akan dapar consultaion selagi awak nak! hehehehee... insyallah...awk boleh cari zf di fb / emel o thru sms j pon ok... hehehehhe.. OH YE.. IF AWAK NAK BELI KAT MANA-MANA BRANCH PON OK JUGAK.. just guna j ID ZF.. N DAPAT LAH SPECIAL PRICE... n let me know tau.. cox boleh zf guard n bagi free consultaion... hehehhehe

happy sharing.. n hopely info ni berguna tok awak yang memerlukan.. jagna stresss sangat kayy! pasti d jalan penyelesaiannye...

im ur distributor SHAKLEE
MASHARYANA MASHURI
ID 869907
016-6810844 
edmas077@yahoo.com

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...