Tuesday, 24 January 2017

KESAN KETARA SEJAK BERENTI BREASTFEEDING BABY


' ADA HARAPAN UNTUK TUKAR B|R|A BARU NI!’

.
Dah rasa CikkB tak golek2 lagi dah. Yeayy! Macam penuh rasa kat B|R|A sekarang ni. Baru 5 hari sapu B CONFIDENT, CikkB rasa nyut nyut ja mene|gang. Membuak penuh je c|u|p B.R.A kita. – Jue, Rawang
.
.



Malam tadi berkesempatan wassap dengan akak dari kedah ni... sejak berenti bf baby cik B jadik kecik, tak de isi.. mommies tahu la kan keadaan nye camne... excelly ok j die kate..
tapiiiiii.... malu ngan en hubby bila bersama. memang dah tak konpident langsung !
tolong akak mas... 
.
insyallah kite tolong sampai jadi.. sebab ramai dah yang berjaya, testimoni setiap hari kte terima... 
terus die amik 3 botol... 
.
.
nak BF baby adalah impian setiap mommy kan . tak tau feeling die tu camne tapi lepas dari henti bf tu nak biar cenggiti je ke ?
en hubby camne lak ?
.
.



Awak jangan su.sah hati ye, akak akan bantu awak semua tau.
.
Try B CONFIDENT dan dapatkan harga DISKAUN hari ini!
U olss happy bile en hubby sengih sengih ja.. 
.
whatspp BC ke 016 - 6810844

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...