Thursday, 22 September 2016

FULL SET SKINCARE SHAKLEE

Hi shakleelovers .. yang baru nak berkenalan ngan vitamin shaklee.. anda di alu alukan
.
Mas personally akan suggestkan pada customer yg mana ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai apa-apa product tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan supplement. Bila dalaman dah sihat,cantik barulah luaran pun akan terserlah sihat cantik. 
.


Fullset skincare antara best seller items! .
.
.

Kelebihan ESP
๐ŸŒธKulit jadi lebih anjal dan gebu
๐ŸŒธ Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
๐ŸŒธ Pudarkan parut
๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat
๐ŸŒธ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
๐ŸŒธ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
๐ŸŒธ kulit jadi lebih tegang dan sihat
๐ŸŒธ Menghalang penyakit batu karang
๐ŸŒธ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
๐ŸŒธ Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
๐ŸŒธ Elakkan kencing manis
๐ŸŒธ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
๐ŸŒธMelindungi dan menjaga rahim.
๐ŸŒธ Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
๐ŸŒธ Mengandungi protein yang lengkap
๐ŸŒธ Mengurangkan risiko kanser payudara
.
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ )
๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
.
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
๐ŸŒธ Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
๐ŸŒธ Boleh buat sebagai masker
๐ŸŒธ melambatkan proses penuaan
.
Dapatkan harga PROMO JAUH LEBIH MURAH serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,

.
.
promo bulan ni je tau 
Mas
Wassap : 016 681 0844
SID SHAKLEE

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...