Wednesday, 15 January 2014

PENAPIS AIR SHAKLEE : TIDAK PERLU KAN ELEKTRIK

Adakah anda ada masalah dengan penapis air??? Nak beli beribu-ribu tak mampu... sebernarnya bukan tak mampu tapi rase ade lebih penting dari penapis air yang beribu tu kan.. hehehhehe

ni my panther yang d masalah penapis air.. dan akhirnye memilih penapis air dari shaklee dan hargenye TAK BERIBU PON.. hanya beberapa ratus sahaja.. dan yang penting mampu milik...
  
"puas cri penapis air..bru trigt shaklee de keluarkan penapis air..trus ordr..dh dpt dh get clean water pitcher..mmg sgt2 snang dipasang dan digunakan..xpayah pasang pda paip..bleh dibwk ke mana shj..murah plak tu.."

Tu beza antara pengguna penapis air shaklee... sebenarnya tak rupe penapis pon.. Nampak jag air j kan.. tu la senang di bawa ke mana sahaj.. even ke picnic... no problem...

nampak tak apa bezanya.. Yang warna  kuning tu air dari paip.. yang tak di tapis.. manakala yang sebelah nye tu, air dari jag penapis tu.. rase lebih selamat dengan air bersihkan...

KENAPA AGAKNYA RAMAI YANG MEMILIH WATER PITHCER SHAKLEE..

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


cepat dapatkan get clean water picther tok dapatkan air yang bersihhhh... 


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...