Tuesday, 21 January 2014

SET PENYUSUAN 3M SHAKLEE DAPAT SAMBUTAN MENGALAKKAN

 SET 3M YANG LENGKAP UNTUK PENYUSUAN
======================================


SET Tripple M sememangnya menjadi pilihan untuk kebanyakan ibu menyusu.. Lengkap dengan 6 jenis supplement hasil gabungan vitamin untuk kesihatan ibu serta anak dan juga milk booster.

Anda pasti tidak menyesal dengan pelaburan yang anda lakukan dengan pembelian set 3M ini.
Kenapa set 3M ini perlu menjadi pilihan anda juga??

© Badan lebih bertenaga. Tambahan pula tidur yang kurang lena sebab sering berjaga untuk susukan anak.

© Susu menjadi lebih pekat kerana nutrisi yang ada serta membuatkan anak lebih cepat kenyang (kurang mengempeng atau bergayut).

© Breast cepat penuh selepas sesi pam atau direct feeding kerana protein dan kalsium merupakan komposisi utama di dalam susu badan. Kilang penghasilan susu badan memerlukan protein serta kalsium dan juga serat sebagai makanan untuk menghasilkan susu dengan cepat.

© Kulit muka menjadi cantik, mulus,anjal dan lebih berseri kerana B-complex, Vitamin C dan ESP adalah antara vitamin yang mencantikkan kulit. Vitamin C penting untuk pembentukan kolagen. Protein pula merupakan bahan asas untuk pembentukan sel kulit yang sihat serta sempurna.

© Mengurangkan masalah sembelit dengan pengambilan OsteMatrix. OsteMatrix adalah gabungan calcium, magnesium, Vitamin D dan banyak lagi. Calcium tanpa magnesium menjadi punca sembelit dan kehadiran magnesium melembutkan najis.

© Hubungan suami isteri lebih mantap dengan Alfalfa. Alfalfa berfungsi sebagai kacip fatimah. Alfalfa akan mengetatkan kembali vagina wanita malah dapat membantu mengatasi masalah keputihan.

© Sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengalami masalah penyusuan seperti susu merudum, mahupun ibu-ibu yang ingin membuat stok EBM.

Teruja tak?? hehe.. pas delivery confirm kine amik set ni... Jom dapatkan set 3M anda segera!!


Untuk pesanan vitamin anda dan konsultasi secara percuma, hubungi saya:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...