Friday, 28 June 2013

KELEBIHAN VITAMIN E SHAKLEE YANG BARU

Assalamualaikum.. ape kabar pembaca blog soulmatemas??? hopely semua baik-baik j.. amin... macma da lame tak update blog kesihatan & kecantikan ni.. sowiii.. hukhuk.. kekadang kite dah plan baik-baik tapi Allah jua yang menentukan.. :)

Ok.. disebabkan minggu ni ramai yang grab VIT E yang baru ni... oh vit e shaklee ada 1 jenis j.. jangan keliru tau cume yang ni dah di UPGRADE! Tentu ramai yg nak tahu.. kenapa Shaklee tambah ekstrak biji anggur kat vitamin E tu.. kan kan.... bukan saje suka2 yer... meh kita baca kelebihan grape seed extract (ekstrak biji anggur)..

  -->   Ekstrak biji anggur mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien, lipid, karbohidrat dan polifenol
    -->   Kuasa antioksidan polifenol adalah 20 kali lebih baik dari vit E dan 50 kali lebih baik daripada vitamin C .. dlm erti kata lain minyak biji anggur ni amat berkesan mengatasi masalah kanser serta amat baik utk awet muda dan utk memelihara kecantikan  dan yg best grape seed extract terbukti berkesan menguatkan sistem imun badan, menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul ..
     --> Melambatkan penuaan.
     --> Salah satu phenol yang ditemui dalam biji anggur ialah OPC (oligomeric Proanthi Cyanidin) ni lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien yg lain). OPC ni memelihara tubuh dari penuaan sebelum masanya..OPC juga terikat dengan kolagen. Senang cerita, procyanidin ini juga membantu kulit lebih elastik, membuatkan seseorang nampak muda secara semulajadi.

Waahh...saya mula2 baca kelebihan grape seed extract ni mmg kagum plusss teruje.. rasa mcm nak telan sbotol vita E. haha..  no wonderlah poster di atas tu mention ayat
 >>The most powerful Vitamin E is  now available in Shaklee<< .
. bukan saya yg quote ye.. tapi cuba tgk poster di atas.. haha

Lebih banyak tentang Vitamin E.. bleh klik label Vitamin E  kat tepi kanan ni.. Well.. sekarang anda dah tahu powernyavitamin E ni kan kan..kannn.. Rugi siapa tak pilih.. dahla Vitamin E ni sebiji bersamaan 400iu,ianya semulajadi dan lengkap dgn selenium lagiii ..marvellous..

Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | klang / sekinchan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...