Tuesday, 11 December 2012

11-12-12... KECEWA NGAN SIKAP OWNER BIZ ONLINE

aSSalamualaiikummm....TODAY blog update lari topik.santai sikitt.. cox i pong ade perasaan nak di luahhkan.. hehehheheee.... sebenarrrnye perasaan  RASA XPUAS HATI DAri semalammm.. 2hari berturut-turut zf sms owner biz on9.. tapi seorang pon xanswer.. sampai nk give pon d.. bukan nak kate zf ni cepat sangat reply sms all my cust tapi xd la sampai berjam2.. melainkan lau tengah drive i will inform dulu... ngeee.. memang nak sangat barang tu n try seacrh sape yang terdekat cox i memang nak by hand.. hehehhe.. cerewet kan i ni.. lalallalaaaa... n the gud newsss... akhirnye zf dapat seorang ni baikkk.. die dari shah alam, sangup turun kat bukit raja jugak semate2 i nak brg tu hari ni.. thxxx.. even i tgu SETENGAH JAM..! bebaloii sebab akhirnye dapat jugak... dari da janji tapi xdatang tu memang nak kine laa... biasenyee lau i yang tunggu cust 1/2 jam.. xp la.. cust lambatt... NI X... I PLAK AS CUST YANG DATANG AWAL... ngeee.. agak menyirap jugak sebenarnye,... hahhahhaha tapi xp la da lepass... :))) barang pon da dapat... hehehhe

now, guest what.. zf belajar dari p zf buat.. n i know that feeling if i lambat reply ur sms... i know that feeling if i reply ur sms acuh x acuh j... wat mase ni.. xd acuh xacuh agi kannn.. cume lambat reply if i bz kat ofisss... xd kreditt... o ngah drive... n i ngah drive memang xlayan hp.. bahaya laaaa... penah terbabassss....sorryyyy..!!! i dot mean that..:))) chilll yoo! 

ngeee dari situasi tu, i dapat habuan makan yang banyakk todayy.. hehehee.. ni pon d  rambutan 1 plastik..!!! ngehngeh.. sape la nak makan.. terpakse sedekah bagi adik.. kembong perot makan sorang!!! mak pesan.. awk tu nak naik pelamin da... jgn mkn lebih2 buah manisss kang demam.... baik makkk!

rezeki yang x di sangkaaaa... kenyang sampai ke malam.. alhamdulillah yang tak terhingga... hari ni puasss lepakking kat umah best friend...!!  ngeeengeee.. bapak die ciap beli durian yang banyakk.. nasib baik i bukan hantu duriann.. so, save sikit.. hehheheee... lau x da tapau jugak banyakk balikk.. ur family memang owesome dearrr... thxx to be my frienddd...::))))))

sekian cerita hari ini.. heheheheheeee... n mak die d kateee... masya kurusssnye skang.. tau la nak kawennn.. psssttt.. ciap nak rahsie lagiii.. i maluuu laaa... sy amik shaklee j makcikkk :)))

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...