Saturday, 2 June 2012

sape yang d masalah jerawat.. bekas-bekas jerawat..bintik-bintik hitam nak berseri2.. kuasa VITAMIN E di tangan anda... JADIKAN FANTASI atau REALITY


Assalamualaikum.. selamat petang dunia.. wahhh!!! 2 hari ni gile2 HOT semua talking about VITAMIN E... jgn xpercaye.. tu betul tau... kite guna singkatan j la ye.. vit e.. hehehhe.. ok, apa vit e boleh bagi kat kite?? sekarang ni terang-terang kite da tau vit e ni dapat memperbaiki tekstur kulit muka kita yang bermasalah tu... sgt best ni story... ha! sape yang d masalah jerawat.. bekas2 jerawat.. nak berseri2.. lelagi yang berdarah manis ni.. bakal pengantin la katekan... hehehhe.. misti la nak lagi UP kan?? hey! yang bukan berdarah manis pon nak jugak...! eh misti la.. ok to all beautiful and gorgeous out there...!  vit e lah untuk kite... jawapan bagi semua problem tu... mungkin kite dapat setlekan masalah jerawat tu TP bekas jerawat tu n bintik-bintik hitam susah n buat kite tensi lau dok pikir j.... n mula la pk nak pakai produk tu la ni la.. last2
 same j.. xd perubahan pon...

 KALU kite just PK kan luaran saja TANPA memikirkan FAKTOR DALAMAN memey la dok kesan2!! 

alahh!! bagi duit hak ribu-ribu pon rugi lau hak gini.. gigit jari larh... time-time dok ngah hangat citer vit e ni.. d la hamba allah ni datang bagi peransang, pembakar semangat.. n dia adalah pengguna tegar vit e la ni.. sangat baguskan... ok xpayah dok enty panjang berjelar-jelar.. da xsabar nak sharekan hot story kat group kami ni.. jelitawan ni da macam artis da.. semua dok pakat nak amik pic die.. JELESS U!!


 nurul hidayah
"nk share jugak lah experience mengambil vit e + vit c. saya mula ambil bln 2. sbb jennifer lopez pn mkn vit e. nk cantik mcm dia jugak....huhuhuhu.... gbr belah kiri atas tu, masa blum ambil vit e. muka xbermaya, yg kiri bwh tu, dh start ambil vit e, yg belah kanan tu gbr terkini tanpa sbrg make up just pkai moisturizer jer kt muka. "

dah la 1 june tu teruja sangat bile dapat tau VIT E special JUNE pastu dapat lak ni.... adik manis ni yang dulunye kulit muke berminyak.. tapi sekarang xlagi.. xcaye? moh nengok cini molek-molek.. (^^)

credit aisyah!! you greet!
ha caya da???  da hilangkan?? cantik berseri pulok! memey ai jeles sama mu la aisyah! hahahha so, apa lagi? PK lagi? nak muka cantik.. xmo jerawat... rimaskan? dengar orang cakap bukan-bukan... belom lagi yang sangat berminat nak teliti jerawat tu.. hahahha.. 


ANDA BAGAIMANA??! nak jadikan impian dan angan jadi reality seperti mereka???  

HUBUNGI SAYA | mas | 016-6810844 | edmas077@yahoo.com

 *produk ini tidak bertujuan merawat atau menyembuhkan penyakit. sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.*

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...