Thursday, 28 June 2012

NORYN AZIZ amalkan supplement multivitamin tok KECANTIKAN & KESIHATAN... anda???


Assalamualaikum... wa dapat aura after balik dari pos VIT E tok Norkhida... hehehhehe.. n ternampak pic Noryn Aziz yang bertudung... n belek-belek baca la rahsia kecantikkannya,.... haaa.. ni la yang excited nak share.. hihihihi :)  nak tau??? sy pon teruje.. korang lagi la... hahahahhaha... 

ni la pic yang kat MAJALAH RAPI TU = NORYN AZIZ

Sape xkenal wanita cantik ni... dulu die pernah mencipta nama menerusi kumpulan sister sister. then k album solo konsep irama Jazz...

antara Rapi & NORYN AZIZ

RAPI : Bagaimana Noryn menjaga menjaga kecantikkan dan kesihatan / kecergasan diri ? Boleh pembaca dapatkan tip penjagaan kecantikan dari Noryn?
NORYN : Jika inginkan kulit yang sihat, kita perlu rajin. kita juga perlu tahu keperluan untuk kulit. ini kerana kulit muka boleh berubah mengikut masa dan keadaan. saya menjaga kulit dengan menggunakan product La mer, Dr. Brandt dan terbaru Rodial yang mengandungi khasiat buah delima.jika dahulu, sy suka mencuba product baru tapi perlu lihat ingredient dahulu. alhamdulillah, kulit sy tidak begitu bermasalah. sy menggunakan essence setiap hari. skrub dan mask setiap minggu. selain itu ke spa. 
dari segi pemakanan, saya mengambil supplement multivitamin, dan set kesihatan wanita yang mengandungi vitamin lengkap bagi kesihatan wanita dalaman dan luaran. 

RAPI : ada amalkan apa-apa amalan kecantikan atau petua lama?
NORYN : tiada amalan yang susah-susah.. cuma sy elak dari minum ais dan sy juga elakkan makan selepas jam 7 malam. pemakanan adalah penting bagi kesihatan wanita... yang penting minum air putih banyak...

Perasan x Noryn Aziz xmention die amik supplement multivitamin jenama apa... for me jenama apa pun xkesah asalkan in semulajadi.. right??? apa yang sy nk bagitau n sharekan adalah..
SHAKLEE ADALAH SEMULAJADI.. GUARANTEE!



di SHAKLEE supplement multivitamin untuk kulit adalah 
BCOMPLEX, VIT E , VITA C... nak lagi powerr.. kaw! 
ADD ESP!!

BCOMPLEX, VIT E , VITA C

ESP


Ni SUPPLEMENT MULTIVITAMIN TOK KESIHATAN DALAMAN / LUARAN....  set ni terdiri dari
VITALEA, BCOMPLEX & VITA C
sama jugak... if nak power...ADD ESP...


VITALEA, BCOMPLEX & VITA C



berminat... hubungi terus k 016-6810844 (mas)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...