Thursday, 15 December 2016

CREAM HERBAL BLEND KEMBALI

Assalamualauikum.. happy gud morningg... salam sejahtera buat semua readers :)

happy thursday.. Rase cepat naw hari kamis ni dah.. ye la baru bape hari keje... ngehneghhhh
baju tak basuh lagi oiii !!!
.
.

ok mas just wanna inform that this herbal multi purpose cream on stok.. and cepat cepat restok sebelum habis di setiap branch lagi tau.. karang nanes tak berlaguuuu...
.
apa kegunaan cream super best ni ?
rasanya yang nyaman and of cox TIADA BAU UBAT !
selamat di gunakan oleh bayi seawal umur newborn hingga lah warga emas... malah u olss yang kulit sensetif ni pon selamat tau..
.
ia nya bertindak untuk melegakan sebarang kegatalan akibat panau, luka, ruam, masalah kulit spt jerawat, melecur dan banyak lagi..
.
my husband akan rase macam lintah kudung kalo cream ni habis.. ermm die wat tepek kat jerawat die la. ape lagi.. ayish lak suke wat ala-ala losyen. geram je mak.
cepat habis la jawabnya.. mujur murah nak.. ok skit
.
.
so far , masalah panau ? memang berkesan alhamdulillah.. masa ayish ade ruam teruk mase baby dulu pon. mas sapu cream ni je.. feeling tol die.. sejuk n nyaman la katenya..
.
okies tak mau meleret leret.. berkenan ? ada masalah kulit ? mai la try.. wassap mas tau.. 
thanks reading and see u ols again 
.
.
mas 
016 681 0844 

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...