Wednesday, 19 November 2014

UBAT BERAK BERKESAN

Assalamualaikum... Maaf title kasar sikit... TAPI tu la yang kite dok search time terdesak..kan..??? ala malu-maluuuu...

kalo da 2hari tak ke toilet.. perut rase da muncisss.. tak selese... menganggu nak buang air kecik... kentut pon da busukkk... semerbakkk ko..! tapi tak de rase nak Be***.. pon  tak de feeling nak gi toilet kan..????

Lelagi kalo terrrkentot kat dalam kerete.. hambikkkk...!!! seriauuu je orang sebelahh.. heheheeee.. mau pengsan 24jam.. kikikiiiii..

Pada mereka yang ada masalah sembelit.. Ni lagi tak leh tahan.. Tuan badan yang tak leh tahan... bapa lama mau terconggok kat toilet tu...

Based dari pengalaman.. sembelit kat toilet.. 2jam ko..!!! SERIUSS nak pengsan...! Trauma kot.. Tu salah satu punce sebab tak minum air masak dgn banyak...

kalo boleh makan je ubat be*** ni dan-dan tu jugak kasi clearrr...kan..??? mane leh.. atleast makan pagi, malam baru melabor.. makan malam pagi esok baru berhajat kat toilet... hehehheheee

Apa jalan penyelesaiannya..??? ni betul clear.. senang lancarrrr je bak hang...! hehehheeee

ni la ubat be*** yang di katakan tu.. Tak yah ragu-ragu berkesan ke tak.. memang berkesan pon... heheheee

nak KURUS better amik Ubat Be*** ni ye.. heheheeee..

Hasilnya, perut kosong, ringan.. lege tu penting.. hahahahaa

nak tau rahsia kurus berkesan... exclusive tau dan consultant percuma HANYA untuk semua my customer...

(^____^)


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - The Pinnacle Sunway  
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907


SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB
 Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement 

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...