Wednesday, 18 December 2013

SERONOK JADI HOUSE WIFE YANG 'BERDUIT'

Assalamualaikum... hai hai semuaaa... :))

Hari ni bangun tido terfikir... 'seronoknye jadi housewife yang berduit'... maksudnye bukan mintak kat husband.. tapi kije dari rumah.. sekaligus dapat jaga rumah.. dapat luangkan masa ngan anak-anak.. dapat tengok anak-anak membesar depan mata.. tak de negatif side tok hantar anak-anak ke nusery... hehehheee.. yang best no more monday bluess.. no more pikirkan apa orang ofis nak ckp.. oh life..!!!!

Ada ke yang pernah terfikirkan camtu..??
Jika ye.. jom la bertindak sekarang... Tak perlukan modal yang banyak sampai beribu.. beratus pon tak... hehehee.. Tak perlu nak kumpul stok bebanyak.. tak perlu nk kuar meeting sampai tengah malam atau menganggu hari-hari cuti anda...

Hanya register RM75.00 bagi semmenanjung malaysia... haaa.. tak sampai beratus pon kan..
Selepas mendaftarkan diri, anda layak menjual product shaklee kepada sesiapa sahaja dan sekali gus menjana pendapatan sendiri.. 

MAJORITI, pengedar sah shaklee adalah terdiri dari suri rumah...
 Awak tak tau nak ambil langkah pertama..? kami tunjukkan cara...
Awak tak tau nak berniaga.. kira-kira.. kami tunjukkan jalan..
Awak malu.. tutup muka lahhh...hihihiii

Oh.. buat ape nak malu.. bukan orang nampak kite pon.. kat by online.. hehehe.. lain lah lau kite carik customer ke hulu ke hilir.. tapi kite tak perlu begitu...SEMUA DI HUJUNG JARI..


Perempuan bila bergelar isteri.. tanggungjawab pon da besar.. lagi lah ibu... mana nak kije, habis kije kat pejabat.. kije kat rumah lagi... letihhhh... tapi tu semua pahala... 

Jadinye, saya ada cadangan untuk anda... iaitu kerja dari rumah.. YUP..! rasanya itu yang di inginkan oleh semua wanita... bekerja sendiri.. untung sendri.. lebih besar angkanya dari makan gaji...

Sebelum ni, saya buat bisnes online shaklee ni sebab nk untung sendiri...nak tolong kukuhkan ekonomi sendiri.. nk tolong en.hasben.. ye la.. sebulan 2x gaji.. Boleh shopping sakan.. ngehhh..
 sape yang tak mahu kan.. ???
Lelame dah seronok.. dan pada masa yang same saya jugak tolong orang lain dapatkan 2x gaji sebulan... 
Tu lagilah buat saya seronok.. sebab bukan saya seorang saja yang untung malah orang lain juga...

nak harapkan gaji bersih j memang xboleh laa.. tak sampai tengah bulan misti dah kering..  Banyak membelanjakan untuk keperluan... kereta, rumah, minyak...hutang piutang lagi...
Bila ada yang update kat fb.. Hari ni bonus shaklee da masyukk bank.. oh hati bebunge-bunge j.. heheheh..


Jika anda mahukan perkara yang sama terjadi kepada anda.. bergaji 2x sebulan.. atau nak update kat fb jugak bonus shaklee dah masyukk.. atau nak tolong diri sendiri & family hidup lebih baik.. meh hubungi saya... DAN PASTI kan awak seorang yang kuat semangat, tak mudah putus asa dan berdisipline...

tu jer yang saya mahukan... bukan wang ringgit dari anda.. 
Jom ubah jadi lebih baik

Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | KLANG / SEKINCHAN


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...