Saturday, 7 September 2013

VIVIX UNTUK ATASI JERAWAT MALAH LEBIH DARI ITU



Lamanya tak update pasai VIVIX ni... ni nak cerita sket.. semestinya mas sendiri penguna vivix okayyy.. esok sabtu, tido lambat.. en.suami kat sebelah dok teman wife die ngadap lappy tapi die tidoo.. hehhehee... okay street the point.. kisah pertamaku stary wif vivix.. mase nak raya ritu lah .. ni entrynye -->ber' vivi' menjelang raya.. ni lah pestime minum vivix.. siap adiahkan kat mak.. sebab tahu benefitnye sangatlah banyak..

Faktor utama nak try vivix ni sebab ada my cust yang claim jerawat die dah kurang.. siap order tok 2nd botol.. dalam hati ni terdetik lah.. mahal kot vivix ni... hehehe.. lau tak mujarab xkan orang order lagi.. ye tak..? n rupenye betol.. it works.. n of cox im so happy dengan positif side tu.. dapat tolong die repair kulit muke even belum sepenuhnya tapi dapat kurangkan...


Raya, dapat bonus.. mas pon rembat 2botol teros.. Yes! jerawat lah punce utama.. nak cantik jugak, nak kulit muke licin semula macam dulu.. heheheh.. menyesal gune product L***** tu.. tu lah gatal nak gune g... Rasenya bile d jerawat ni.. tak kuar umah pon xp.. Tapi xkan lah nak biarkan en. suami ku tu g mana2 sorang2 kan.. baik tak yah kawen.. hehehehee.. tu lah gune pasangan hidup.. sentiasa berteman... n nak tak nak wife die ni tebalkan lah muke g mane2 ngn jerawat..

if ade lelaki yang bace ppost ni.. mist akan ckp.. alaa jerawat j pon.. tu pon nak jadik isu besar ker..OH \, KAMI POMPUAN MEMANG AMIK BERAT PASAL NI.. memang akan berhabis duit sebab jerawat jer..so, sori lah ye...

sekarang My VIVIX dah tinggal sikit j.. huhuuu.. jerawat tu still ade.. TAPI paling ketare Tak seteruk dulu, Tak merah2 macam dulu, Jerawat batu tak tumbuh lagi,. Yang ade skang ni pon dah kering.. Kulit makin soft, glowing.. heheheh.. Oh, mas bukan amik vivix j tau.. add sekali Bcomp, GLA, zink n of cox ESP.. heheheheheh 

Ni pon Tengah bermasker tau.. Xperlu sampai 1 malam pon.. 15minit pon dah ok tapi kine istiqamah lah.. jangan esok buat luse xbuat.. ehhehee.. biase mas akan buat waktu pagi n mlm.. tp mlm jarang cox takut ngk cermin.. pagi tu biase wat kol 7am ( pas en.suami g kije) sampai 7.25 am j.. ni memang seminggu 5x.. biase sbtu ahad misti misss.. ehhehehe

Ini my story dengan VIVIX.. anda bagai mana.. ade yang nak try k... sebelum lupe.. vivix ni bukan semate untuk jerawat j tau.. vivix memperbaiki sel dna.. jadinya elok untuk semua.. sebab tu mas hadiahkan kat my parents.. ngk bapak skang kuat makan n cergas j.. bile dah cergs ni kije xmo benti plak.. mak plak asyik tengok cermin j.. ciap pesan.. " yana, vivix mak ni dah nak abiss" ok paham lah tu... hheheheh

Sebenarnye, lagi bape minggu mak kine check kencing manis, time raya kan makan manis2 j kan.. so, mas bagi vivx n GLA tok cover balik... Hope kencing manis mak ok lah...

ni Kelebihan VIVIX yang perlu anda tahu... 

TESTIMONI SHAKLEE... kan dah kate bukan sekadar untuk cantikkkk j...




 


Jujurnya, Rugi jika anda tak try VIVIX ni... Dulu, mas sendiri pon pk alah xtry pon xp.. dah lah mahal.. Tapi sekali dah try, mak bapak pon sampai nak lagi.. so, memag tak rugi tapi memang berbaloi... yang best my jerawat dah kuranggg!!!! ohhhh


Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | KLANG / SEKINCHAN

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...