Thursday, 2 March 2017

BELI 4 BOTOL B CONFIDENT FREE 1 LAGI

Assalam semua... hi :)

.
mas nak share gud news ni... Memandangkan B confident ni mesti ade yang repeat order... alhamdulillah.. ya Allah HQ ni baik hati tak tau nak kabo camne... memula free 25% setiap botol.. pastu cash reward.. skang nak bagi FREE LAGI SEBOTOL.. 
.
nak tau camne nye ?
setiap botol tu ade penutupnya.. korang simpan dan kumpul sampai 4penutup botol.. pastu poskan ke HQ ye.. nanti dapat lagi free 1 botol.. nak gtau.. HANYA PENUTUP BOTOL YANG BARU TU JE TAU
.
OK BACE FULL NI
.
PERADUAN KUMPUL PENUTUP BOTOL B CONFIDENT (BOTOL BARU)
=====================================
.
1. Kumpul 4 penutup botol B Confident baru. (Warna merah ada tulisan AROMA HERBS)
.
2. Kirimkan 4 penutup botol beserta risalah ini melalui poslaju kepada alamat HQ Aroma Herbs.
.
3. Kemudian kirim details pos laju melalui whatsapp kepada agent berdaftar yang anda buat pembelian B Confident.
.
*CEPAT, SEBELUM KEHABISAN STOK*
.
tertakluk kepada terma dan syarat.

* Cepat uolss.. mana2 yg ada beli package Promotion cepat kasi tambah sikit jee .. dah boleh dpt FREE BCONFIDENT😍😍









penutup warna merah ni ye... sape yang ade tu boleh simpan dan poskan ke hq tau..



Belum cuba Bconfident lagi....? wajib juga utk kebahgian suami isteri :)
.
.
SPECIAL PROMOSI .. BELI 2 FREE 1

ok wassap mas da ok.. tq semua.. dah boleh wassap mas tau :)




No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...