Friday, 24 April 2015

VIVIX UNTUK PENJAGAAN KULIT LELAKI JUGA

Assalamualaikum.. Hai encik-encik sado sekaliannnn


Lagi sekali entry khas buat encik2 sado... ehheheheeee

Mas tak percaya lah IF ada encik sado yang tak mementingkan kecantikan wajah.. Kikiiii.. INI bukan cite awak Maskulin ka tak maskulin ka.. Yang penting muka MESTI BEBAS JERAWAT, tak berminyak, senang cite bersih la dari semua tu.. kan...???

Tak kira siapa, lelaki atau perempuan.. semua nak kulit muka yang bersih dan sihat, Hingga ada yang amik jalan pintas guna tah apa2 jenama skincare sebab tengok kawan guna tu ok.. so nk try jugak.. dan akhirnyaaaa.. makin teruk :(

Ok tak mo citer panjang... Just wanna share VIVIX untuk penjagaan kulit lelaki juga

Iyeeee.. Tak percayaaa, tengok je laa kat bawah nii.. Lepas penggunaan pertama dah nampak dan rasa kesan nya tau...! Dahi tu licinnnn jer.. Kulit lembuttt.. eh best la.. nak tau try la sendiri... Tapi agak seram la sikit kalo bermasker tengah malam...hihiihih





Ni bukan zizan razak tau.... Haaa sekali pandang jer nampak sama TAPI hakikatnya bukann..! Nama dia ni Mr. Law Chu Han.. Nak tau sape.. Google je laaa... ehhehee


Kenapa vivix berkesan dan nampak kesan dalam masa 24jam... Eh apa vivix ni...???
Tak pe.. Ade yang blur2 lagi.. Biase lah encik2 sado mana layan sangat bab2 nak muka cantik ni... 

Okay vivix ni....

Vivix adalah salah satu produk nutrisi terbaik dan revolusioner dari Shaklee, memiliki kandungan yang tinggi akan Polifenol Resveratrol. 

Polifenol menurut penelitian merupakan antioksidan yang sangat baik untuk kesehatan tubuh. Dengan senyawa tersebut vivix shaklee dapat mengurangi risiko penyakit jantung, kanker dan pembuluh darah. 

Resveratrol yang terdapat pada anggur merah mampu menghambat segala penuaan sel, produk ini memiliki kandungan 10x lipat lebih banyak dari resveratrol untuk pembentukan AGE dan menghambat sintesis DNA protein.

Sehingga vivix disebut sebagai terobosan revolusioner seluler Anti Aging Tonic.





Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...