Monday, 5 May 2014

SUSU BADAN KELUAR SEBELUM KELAHIRAN

Assalamualaikum semua... Syukur alhamdulillah....

Ni cerita sy bersama shaklee... Skang ni da akhir trimester, of cox yang di risokan dapat ke susu badan ni keluar after delivery baby nanti...

Sumpah mas riso.. bukan aje riso nak delivery.. Tapi the same time riso ade ke susu untuk si manje ni nanti..
Ya Allah murah kan lah rezeki untuk anak yang bakal lahir ni nanti..
Permudahkan lah proses kelahirannye nanti...

Sesiapa pon akan rase riso.. lelagi pestime.. TAPI mas rase tak kire lah kali ke berapa awak nak bersalin.. misti riso kan... riso kot2 tu lah kali terakhir nafas kite... Ya Allah Takut sangat...

Okay... Here apa yang mas amik / consume sepanjang kehamilan ni... Salah satu kerisauan tu dah terjawab pabila Tadi tetibe susu badan da kuar... Alhamdulillah sangat... maknenye adelah susu untuk anak yang bakal lahir ni nanti.. syukur... Allah perkenan kan doa bakal mak ni... heheheh

Lepas dah delivery nanti.. Mas akn teruskan amik ni jugak... tak membazir.. ade yang xabih lagi tu... yang da abih kine la beli baru.. hehehehheee

Mas add Lecithin, salah satu nye sebab nk kurus.. and the same time membantu breast dari membengkak. orang kate bengkak susu ni sakit... huihuiiii...
So, lecithin membantu buang ape yang tersekat tu, dan insyallah mengelakkan bengkak susu...
 
ESP , VITALEA, BCOMPLEX, VITA C, OMEGA, OSTERMATRIX, ZINK

Dapatkan SET KEHAMILAN shaklee untuk kesihatan yang lebih bermakna..



➽ VitaLea :
Membekalkan 28 vitamin dan mineral untuk mengisi kekurangan dalam pemakanan ibu. Zat besi membantu proses pembentukan sel darah merah yang sangat diperlukan ketika mengandung. Zat besi juga berperanan untuk memastikan bayi mendapat semua zat dari makanan ibu, jadi ini akan mengurangkan risiko bayi pra matang dan masalah kelahiran bayi dengan kurang berat badan.

➽ Vitamin C :
Meningkatkan sistem imuniti tubuh ibu yang lemah ketika mengandung.

➽ B-Complex :
Vitamin gembira. Menenangkan dan mengelakkan stress serta keletihan yang dihadapi ketika mengandung. Kandungan asid folik di dalam B-Complex melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang (Spina Bifida).

➽ Ostematrix :
Membantu mengurangkan masalah ibu mengandung seperti sakit-sakit badan, urat, otot dan saraf , buasir dan sembelit, serta tidur tidak lena.

➽ ESP :
Memberi tenaga dan memberi rasa kenyang untuk mengatasi masalah pedih ulu hati ibu mengandung. Juga memastikan pembentukan janin yang sempurna, serta menguatkan rahim bagi mengelakkan berlakunya keguguran. Juga menjaga HB ibu mengandung bagi mengelakkan masalah darah tinggi atau darah rendah. Juga menjaga paras kolesterol.

➽ Omega Guard :
Ianya sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Mengandungi DHA yang sangat penting untuk otak. DHA dan EPA dari Omega Guard penting untuk pembentukan otak dan mata baby. Untuk ibu pula, ia membantu mengawal paras kolesterol dalam badan.

-----------------------------------------------------------------------------

✔✔ Tak cukup duit untuk membeli satu set?
Takde masalah, anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan vitamin mengikut bajet anda.

✔✔ Takut tak sesuai, nak cuba dulu?
Takde masalah, anda boleh ambil set untuk sebulan. Insya Allah anda akan jatuh cinta dengan set ni & akan mengambil set ni sehingga melahirkan sebab set ni juga adalah set untuk ibu menyusu & ibu berpantang. Wah...jimat kan? 3 in 1


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907
SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...