Tuesday, 11 November 2014

KURUS = BERAT BADAN TURUN DAN INCHLOSS BERKURANG

Assalamualaikum, Bulan november dah ni yeeee, cuti sek nak dekat.. MUSIM WEDDING..  musim kenduri kendara....!!!

" selamat  pengantin baruuu...!!! "

MAKA nya.. sudah bersediakah untuk makan dengan banyak.. berkalori tinggi, kolestrol tinggi, lemakkkk... yang sure-sure SEDAPPP...!!!

Yang bride to be tu, dah stop makan yang sesedap strat from now on...! nanti last fitting baju wedding tak muat.. apa kes??? Time kepoh2 tu tak dan dah nak oter2 baju tu cik adik oiiii.. OK jaga ur shape body yeee.. Penting tau.. Gemok ke berisi ke chubby sikit TAK PE..ASAL ADE SHAPE.. baru SEKSI..!!!

ok, don worry syg-syg sekalian... tak tergugat heh diet tu.. KALO amik supplement SET KURUS ni... 


ANTARA nya... CINCH SHAKE tu memang most suggest kepada yang nak turun berat dan inchloss, sebab memang sangat kenyang and die bakar lemak jgk..kalo minum pastu do some work memang berpeluh gitu...Lecithin pecahkan lemak, Alfalfa buang toksin n Herb Lax bg mudah lawas..clear kan usus..PERFECT sngt.. bimbingan percuma diberikan ...wahh bimbingan gituuu..hihi

sapa mau kurus dan menten kurus ini lah solution nya.. TAPI lagi senang jika bagi tau ur budget dan sy akan suggestkan mana yang sesuai on ur budget lah... senang gittew... :)

OK, dah tak yah takut nak attend wedding ke kenduri kendara sebab kine makan banyak.. sya paham, napsu makan sape leh kawal/... sebab sy ada masalah itu jugak.. heheheheee...

Sekian sudah.. happy2 holiday..


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches

boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907




Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..
Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB
 Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan






No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...