Friday, 17 February 2017

ELAK SEMBELIT , PERUT KEMPIS

sape nak kurus .. nak lost weight nak kecikkan body je baca ye..... korang biase membuang setiap hari atau seminggu sekali je ??
.
kalo seminggu sekali bahaya tau /// pls take noted !

.
Bagi mas nak kurus ni cam menabung.. sekali tak masukkan duit kat tabung mesti da malas... and akan fikir esok la esok la.. betul tak ?

same gak macam nak kurus ni.. sekali dah malas langgar rules.. akan selama nya la malas.. and mula esok la diet, esok la senam esok la.. semua esok
.
akhir ke laut la jawabnyaaa
.


Sembelit punca kanser usus.
.
Anda mengalami masalah sembelit?
Membuang 2 - 3 kali je seminggu?
Mudah rasa letih dan perut makin buncit?
Detox adalah jalan terbaik untuk menyingkirkan toksin yang bersarang dalam usus kita. Orang yang normal membuang 1-2 kali sehari.


nak senang ? minum je apple gree plus ni... pehtu buat la workout sikit2.. jangan mengharapkan apple green je... JANGAN CAKAP TAKDE MASE.. duduk kat opis pon boleh wat excersice sikit...
squat sehari 10x pon ok ma.. lelame sebati dah..


Nak atasi masalah ini?
Whatsapp "GA" ke +6016 681 0844 ye.
.
#detox #greenappleplus #promosifebruari

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...