Wednesday, 22 February 2017

NAK TESTIMONI BERGAMBAR

LIMITED PROMOTION PUNYA PENANGAN πŸ“’πŸ“’.
.

.
.
Punya laa meletop promosi sampai semua takut kalau promosi limited promotion nie habis. Siapa la yg taknak dgn tambah 50ml setiap botol siap free gift special yg mmg limited sgt, sumpah rugi ya amat kalau melepas promotion nie yayang oit πŸ˜±πŸ˜±


.
TIME ni la nak grab 3 botol terus tok sejukkan en suami
kasi die terkejut sikit . dengan perubahan positif 
.
Smpi bila promo ni mas? Hmm xblh nak jnji la... sbb limited edition ni  ...while stock last, 
senang kate sampai habisss .. siapa cpt grab dia dptπŸ‘ŒπŸ‘Œ

.
jangan ribut ribut sape yang terlepas tu yaaa.... kat mas ade lagi nih.... 
nak mas simpankan gtau awal2 na,.. and jangan sampai mase koi diam diri membisu pengsan plak.. kesian la kat yang lain yang nak try ni ha... deme pon nak kasi hasben deme senyum2 senyum malu tapi mahu jugak... pls jgn buat janji palesu tau... 
.
Jom whastapp mas tau πŸ˜‰πŸ˜
❤️016 681 0844❤️ 016 - 681 0844




ni normal situasi tau.. just nak sharing je...
Sebelum konfirm nak beli tu.. memang ade yang nak tgk feedback apa kate cust yang membeli.. jadi ke idak, berkesan ke idok kannn... 
masalahnya sekarang, mas memang payah nak kasi feedback bergambar even awak pompuan.. eh koi nak tgk aset org lain wat pe ? 
.
pulak tu bukan senang seseorang tu nak kasi feedback bergambar nak tangkap gambar aset die... private for hasbend only tau... akak pon malu heh nak tunjuk...

kekadang yang tak masuk dek akal tu, hak lelaki yang nak tengok.. eh eh koi.. 
block aje ... hahahhaaa'
.
okey, feedback / testemoni banyak yang bertulis.. harap koi yang membeli tu memahami la ye.. 
kite pk yang baik-baik je na... insyallah hasilnya pon baik.. akak tau sape yang taknak cik b die letop menawan kalbu... akak takmo tabur janji manis kang kena kencing manih plak... apa akak nak gtau.. insyallah, koi konsistent, jangan ngelat ngelat... pakai tu jangan sikit2 plak.. dekut koi ni.. kate nak cepat berkesan.. pakai la banyak kit, bagi cepat meresap !
insyllah berkesan dan puashati sama macam yang lain
.









No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...