Tuesday, 21 February 2017

Dah tau ke belum dalam kotak BC ni ade CASH?

EEHHH !! Dah tau ke belum dalam kotak BC ni ade CASH?😆😆
.


BUKAN RM10 . BUKAN RM50 TAU
TAPI ade cash RM1000..RM500...dan RM200 dalam kotak bconfident. Contest sempena limited promotion 😉😉
.
HQ dah call kilang utk masukkan cash rm1000, rm500 dan rm200 dalam setiap box bconfident... TAK BANYAK , CUME ADE 50 unit bconfident sudah berisi wang tersebut, tinggal nk dapat je lg nie tau. Bertuahnya 😍
.
Uolss yang bertuah tu.. dapat cash dari BC.. mai la share kit.. hehehehe

.
Awak ingat akak main2 ke? adeh, tak ade masa nk main2. Benda nie mmg serius, kami masuk kan cash dalam 50 unit bconfident sempena menghargai pelanggan bconfident tersayang.
.
Jom beli. Mana tahu anda yg bertuah tu 😍😉
.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...