Monday, 1 June 2015

NUTRIWHITE vs ENFUSELLA MANA SATU YANG SESUAI

Shaklee ada 2 jenis cleanser... NutriWhite & Enfusella.. 

Misti ramai yang nak tahu apa bezanya kedua jenis cleanser ni..

Mana lagi satu sesuai untuk kulit.

***************************************

Jika anda tiada masalah kulit muka .. tidak berjerawat.. 
Anda digalakkan untuk amik set Nutriwhite.. 
Sebab ia akan menjadikan kulit leih glowing, berseri cerah dan serba serbi cantik lah







Set Nutriwhite juga ada Makeup Remover, tanggal segala tok nenek daki kat kulit muka..
tu yang kulit selama ni suram
kini GLOW habis  !!

cara nya : urut muka secara berlahan jer.. dan lihatlah hasilnya 


1tiub cleanser Nutriwhite boleh tahan sehingga 12bulan.. that mean SETAHUN  !!

Setanding dengan harga nya


TAPI jika anda berjerawat... 

Anda digalakkan untuk amik set Enfusella


Ye, Ni set untuk kulit bermasalah seperti berjerawat

*****************************

Pengalaman sendiri

sy juga seperti wanita lain yang ada masalah kulit.. 
sebelum ni kulit jerawat teruk, lepas kawen jer macam otometik jerawat tumbuh mencanak bak cendawan.
hati sape la boleh senang dengan keadaan camni..
pegi mana semua dok tegor, rasa nak larikkk jer
G rawatan muka, spa.. dah gi.. hasilnye kejap je 
lepas tu mencanak semula
Habis duit ke rawatan muka tu
tapi tak berkesan

masalah jerawat ni berlarutan sampai makan tahun
sape tak sedih kan

sampaila terdetik nak try vivix.. amik sebotol.. tak sampai sebotol pon kulit muka ok
alhamdulillah
di tambah dengan cleancer enfusella ni
memula dulu tak tau la fuction sebenar.. main beli jer... 
sebab nak beli nutriwhite tak mampu lagi
try enfusella ni 1 set.. bertambah ok
tambah lagi dengan vits lain
esp, vit c, vit e, bcomplex, gla, zink, garlic
senang cite.. Ape je yang untuk kulit semua sy try termasuk lah kolagen
tapi kolagen tu amik 1 box jer... 

kesan ketare sebab amik vivix la

cleanser enfusella ni best.. kulit tak kering..
pertama kali guna dah rase kesannya

memula pakai dalam seminggu camtu
kulit jadi kering mengelupas..

lepas seminggu macam tak caya
sy dapat kulit y cantik, mcm sebelm ade jerawat dulu..

NOW memang tak de jerawat la

terima ksh allah untuk peluang ni

ok tu je nak share

korang yang ade masalah kulit berjerawat, make sure jaga leklok, basuh muka, habuk tu masalah utama.. kulit berminyak
jangan selalu gune scrud itu akan menyebabkan bertambah jerawat dan kulit luka

nak tahu lagi...ape sy boleh kongsikan.. hubungi sy untuk dptkn free consultant dan vitamin yang betul untuk kulit anda

BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%


DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.




No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...