Friday, 12 June 2015

NAK KAHWIN : TERUJA NAK TRY VIVIX UNTUK PULIHKAN JERAWAT

assalamualaikum semuaa.. salam manis salam perkenalan

Siapa yang punya jerawat kat muka even seketol ja mungkin perasaan dan apa yang kita rasa SAMA !!

Apa yang kita rasa ???

1) keyakinan diri - down sangat !
2) malu nak attend kenduri kendara , majlis, reunion, apa event la
3) Nak make up2 pon rasa tak semangat
4) MALU nak berdepan dengan semua orang 
(lelagi nak raya ni, nak rayaaaa..!)
5) Tak bersemangat / takde motivated
6) banyak kritikan dari motivation
7) give up  !

Anda bagaimana ???


Ni sharing antara mas dgn my cust.. sebab tu mas berani kata what we feeling is same ! kan..??
sapa yang tak same case memang tak tau la this situation

besar dan sangat2 big problems we as women

JERAWAT ni musuh ketat kami

NOW saya BEBAS DARI JERAWAT.. YES..! macam tak percaya diberi peluang kedua KULIT TANPA JERAWAT.. Perasaan sungguh happy, syukur :)

Nak tahu rahsia saya ??

Saya amik vivix,, minum setiap hari

orang kata vivix mahal.. So that beli lah time ada promosi iaitu mei -act 2015
dapat cash back... dapat free vitalea.. dan dapat murah!!


saya minum vivix after dah cuba pelbagai cara, kan vivix ni mahal so sape brani.. 
mase tu tawakkal je, Allah kan ade.. Alhamdulillah
tak sampai sebotol pon dah nampak hasilnya

suka2..!!!

Nak raya nak cantik, lepas raya nak bertunang nak kawen ???


Awak perlu minum VIVIX SETIAP HARI
BARU NAMPAK CANTIK




BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...