Monday, 1 June 2015

BENGKAK SUSU


Malam tadi takleh tido
Lepas sekian lama tak bengkak susu, malam tadi miss b ak sakit gile sebab bengkak susu
terpakse kejutkan harith beberapa kali
padahal sebelum tido makan vita c ngan ESP jer.. cam biase

Mungkin disebabkan aktiviti semalam,
kalo kat tempat asing harith memang memang akan kurang menyusu sebab die pilih nak main dari menyusu

Dulu mase ak baby, mak kate ak menyusu sampai umur 2thn lebih
paling lama
tok harith, memang dah niat nak BF die sampai umo 2thn lebih
insyallah berjaya

harini genap 1tahun da harith FULLY BF
Ya allah syukur sangat ade rezeki tok harith

Ade yang PM inbox ak..
ak makan ape menten dapat fully bf kan harith

pemakanan ak makan cam biase je
cuma siang tak makan nasik. diet kate nye
malam ak bedal sampai 2-3 tambah.. kebulur
hahahah.. kelaut lah diet ak nihhh

Tapi tok tambahan ak makan la supplement
tok susu, tok tenaga, kesihatan dan kecantikan ak nih

Ak memang taknak bagi harith susu tin
kalo boleh selagi ade rezeki nk fully bf die je
jimat sikit

Harith da makin lasak
manjat sane, manjat cini..
berderau jantung kalo dah manjat tu
takut jatuh, ye la baby ni semua otot die lembut lagi
lelagi tang kepala.. tu yang risau sangat

memang penat gile cadbury
nak jaga die, sampai ak kurus dah.. padahal memang ak nak kurus..hahaha
sebab tu la ak amik supplement
mana nak dapat tenaga, ye la siang kan ak tak makan nasik,
so, ak top up la amik ESP, vitalea, bcomp, ostermatrix, vita c
tu yang tak lapar, boleh la tahan kalo nak larik 100m 10x sehari

Time bengkak susu camni
skang memang ak dah tak pam dah..
nak godek balek stor carik pam memang malas la tengah2 malam cmni
nak makan lecithin pon tak dan dah
ak kejutkan harith je, dah settle.. hihihi

Malam memang makan.. tak miss
nak jaga hasben, temankan hasben makan
padahal ak kebulur.. hahahah

betul pon. ak pon rajin gak dengar ceramah ustaz kazim tu
wife ni kena teman kan hasben makan. kalo hasben makan sorang tu makna setan yang temankan
boleh jadi gaduh. sebab setan dah hasut dah bisik kat telinga hasben
so, moh kite elak2 kan ye

lagi pon
malam ja kite boleh makan sama ngan hasben
siangkan same2 kije
tak de kat umah
so, malam boleh la romentik2 sikit

tapi kami tak dan nak romentik pon
harith dok kacau.. potong line  !


semoga ak berjaya BF harith till 2tahun lebih
amin



No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...