Saturday, 20 May 2017

PEPLUM COMEL TOK SI COMEL MOMMY


Dah nama pon kanak2 pakai apa pon cantek kan kan😍😍

Baju yang cantek, kalau dipakai secara berjemaah lagi cantek
Tak caya ka? 
Ce Tengok anak Dare Mummy Kite ni melaram. Terus berkenan terus nak jugak. Ehhhh



Opssss, tapi design ni Limited sangat tau 
Dah tak banyak saiz tapi jangan risau lah
Boleh #pre_order tau
Awakkk tak nak ke, comel habis anak Dare Mummy bila dress up cenggini. 
Anak Sape tu... Comel nyaaaa 
Anak saya... 😍 😍 😍 😍 
Bebunga sakura mula turun atas kepala rasenya kan.. Happy sangat
Kalau nak Design camni. Nak Color lain, jemput lah masuk menang. Wassap aje. Confirm di layan 👍😘




psst psssttt mommy nak sedondon ngan anak yang comel tu pon boleh tau.. hehehhe
same2 kiut


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...