Thursday, 14 May 2015

KISAH ANAK BISNES SHAKLEE : KAK BJ



Just wanna share kegembiraan bersama... 

Ni kisah anak bisnes mas, kak BJ nama nya..  Walaupun perbezaan umur kami jauh sangat, dan mas lebih muda dari die.. Namun nak timba ilmu tak kenal erti malu... 

Best ok dapat anak bisnes camni... Nak menuntut ilmu tak yah nak malu2.. 
untung nya awak yang dapat :)


K.. Ni kisah masa memula shaklee update bonus, sebulan ja dapatlah 4angka yang best tu sebulan sahaja dah naik rank... alhamdulillah :)





Then beberapa hari lepas tu, Shaklee update lagi.. Ya Allah sampai over2 dari gaji sebenar yang dah kerja bertahun-tahun...  Sampai say bye2 kat bos tu... hihiiii

Now masa yang ada fokus kat bisnes dan famili... Tak de stress kerja bawah orang..


Di rai kan... Setiap 3bulan sekali.. distributor yang maintain rank, naik rank akan di raikan.. Ni 1st time kak BJ naik rank so, di raikan... best sangat..! datang dari JB tau ke KL... Berbaloi-balaoi

Alhamdulillah, seronok sangat bile dapat tolong someone like this yang nak berjaya dan majukan diri dan sekuarga... keluar dari comfort zone... And here she is...!!!

ANDA BAGAIMANA

**************

Tamat sudah kisah kak BJ anak bisnes mas, ANDA NAK JADI SEPERTI KAK BJ..???

NAK dapat bonus LEBIH BESAR dari gaji tetap.. Di raikan atas kejayaan... 

Marilah sertai kami... dan jadi jutawan.. 

Marketing akan di ajar, Ilmu akan diberi

DAN

berserah kat awak sendiri nak atau nak... Diam atau take action..

Mulakan langkah pertama anda.. sertai kami, Register sebagai ahli shaklee dan jana pendapatan di luar fikiran anda... USAHA anda, INCOME anda

sepanjang mei - oct, setiap pembelian berserta keahlian akan mendapat iron vitalea secara percuma

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...