Wednesday, 7 January 2015

RAMBUT GUGUR SAMPAI NIPIS LEPASTU BOTAK..!!

FOR ME bila Rambut botak / rambut gugur.. itu adalah MASALAH BESARRR..!!

sebelum ni cuma rambut gugur.. tu pon masa anak dare.. student mase tu.. gugur bak rupe orang berpenyakit..!! takuttt tapi tak de lah sampai tahap botak atau rambut nipis.. masa tu even gugur terok rambut still masih tebal... TAPI la ni gugur tak de lah terok tapi rambut makin nipis dan botak.. tompok-tompok lak tu.. menakutkannn... sampai ngadu kat hasben.. camner ni.. nangis-nangiss..! hukhukkk

awak kan jual shaklee... ha`a kan... adeh lupa plaks.. terus study sikit..!!!

hasilnya now, rambut still ade gugur sikit tapi saya DAH TAK BOTAK LAGI...!!!!


jangan jadikan sebab masalah ni yang kecik jadi besar pulak.. start now.. selesaikan masalah anda..!!!

Masalah gugur terok sampai lah botak lepas bersalin ritu.. bby dah pandai sembur-sembur air liur rambut pon gugur.. orang tua-tua kate lah.. mungkin ade betol nya.. dan yang pasti sebab hormon.. kan kite baru lepas bersalin.. so, urat dah terputus... ehhehee.. 

Alaaa orang laki tak bersalin pon gugur sampai botak... haa tu len kes laa... hahahah


ZINC COMPLEX 
Untuk membantu kesihatan rambut rosak, rapuh dan bercabang

bagi lelaki : Makan zinc setiap hari jugak bukan sahaja rambut dapat kebaikannya.. malah baik utnuk kesihatan dalaman.. seperti elak penyakit prostat, sperma lebih baik dan banyaaakkkk lagii..


dah2, jangan biarkan kepala botak.. now days muda2 dah botak.. bak kate jepp sepahtu.. tak dapat nak bezakan mana muka.. hahahhahahaa


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...