Thursday, 4 September 2014

TIPS KECANTIKAN UNTUK "URGENT NAK CANTIK"

Assalamualaikummm... Bulan 9 / september bermakna berita baik buat semua student... cuti sekolah laaa... time ni la wedding sana sini kannn...??? 

tak kisah la sape awak.. bakal pengantin baru ker.. atau pun tetamu, misti nak nampak cantik walau di mana jugak kan... HAAAA...! ni  mas nk sharekan tips dari seseorang... tak rugi pon kalo try.. lelagi time urgent2 ni... nak cepat cantik... ni lah masanya try habis-habisss...!!!


start cuti sekolah ni start banyakkk dah  kenduri kendare eh?

Tips bakal pengantin
1. Alfalfa 5-10 biji 
>>>> hilangkan keputihan, untuk mood yg lebih nyumnyum tenaga luar biasa.

2. vitamin C sustain release
>>>>1-2 biji sehari bagi hilangkan kulit berminyak, kurangkan inflamasi kulit (jerawat, biji2 merah), tingkatkan antibodi tubuh supaya tak demam tak selsema dan tak bersin2

3. COLLAGEN powder 
 >>> cara shortcut untuk dapatkan kulit lembab, tegang, glowing >> kulit yg cantik & tak kering akan mudahkan kerja2 penyolekan.

4. ESP
>>> beri tenaga! tenaga ni penting yaa dekat2 nak kawen kan nak kena rush sana sini. letih kann nanti sampai masa kenduri letih tak bermaya.. huhuhu... selain tu rajin2 laaa buat masker ESP sebelum tidur kulit bertambah berseri.. lebih cerah, dan halus..

ps: jgn laaa lawa masa bertepung gomak je dah clear mekap rupanyaaaa mata panda laaa , muka jerawat laaa...malu sikit kat en. hasben tu... huhu..natural beauty is the best...lagi selese sebenarnye kalo tanpa make up ni... so, make it beauty laa... start now n u will never regret...!

pm saya untuk set terbaik ya



  Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907


SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...