Friday, 21 March 2014

VIVIX, MAHAL ATAU BERBALOI..???

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera..!!!





Di satu laman web mengatakan
 " produk ini (VIVIX)  sebenarnya boleh mengaktifkan laluan genetik yang boleh melambatkan penuaan"
 
"Vivix mengandungi sebatian yang dikenali sebagai resveratrol. Penyelidikan Sinclair telah mencadangkan bahawa resevratrol boleh melambatkan proses penuaan" 

VIVIX.. mampu melawan PENUAAN selular dan * lebih banyak..
-----------------------------------------------------------------------------------------------



PERLINDUNGAN antioksidan

MELINDUNGI DAN PEMBAIKAN SELULAR DNA

Peningkatan Tenaga Selular

MENGGALAKKAN BIOGENESIS MIKOTOND

Menyokong kesihatan kardiovaskula

MENYOKONG KESIHATAN JANTUNG

IMPAK POSITIF PENGAWAL SELIA GENET

Promotes good health & well beir

Menyokong kesihatan sendi

MENYOKONG KESIHATAN OTAK

--------------------------------------------------------------------------

Wahhhh...!!!! banyak nye kebaikan vivix yang boleh di dapati dalam 1 botol sahaja... BUKAN UNTUK KECANTIKAN SAHAJA... Tapi MAJORITI WANITA YANG BELI SEBAB NAK AWET MUDA... Tu tak dapat di nafi kan lagi... Disamping menjaga kesihatan yang optimum.. seperti sakit jantung, diabetis, kesihatan otak dan banyakkk lagiii....

Mas dah kate, dah mention awal-awal.. Yang vivix ni mahal sikit dari yang lain... Sebab tu sesiapa pon yang tau harga vivix ni teros diam sokmo... macam tak percaya harga nya sebegitu rupe.. Hehhehe... Tapi bile di fikir kan kembali kebaikan yang kite dapat dari vivix ni.. berbaloi ker.. 
BETUL VIVINI MAHAL KER..???

YANG dah minum, dah try, dah rase kebaikannye misti rase berbaloi.. like me.. YUP memula tu, mas sendiri tak nafikan.. rase mahalnye vivix ni... betul berkesan ker..???

TAPI TAK CUBA TAK TAU... kan???

Anda yang betul-betul terdesak like me suatu ketika dulu... dan sangat perlukan vivix untuk kecantikan pasti semua tu tolak tepi...

Percaya atau tidak jika mas kate VIVIX ni setanding SK II.. cuma beza nye SK II tu SEMATA-MATA untuk kecantikan TAPI VIVIX pula lebih dari kecantikan... SO, Tak heran lah if harga nye lebih kurang aje...hehehhe

For me.. Jika terdesak.. Mas sanggup buat ape aje... heheheheee...
Macam pengalaman lepas festime try shaklee sebab nak kurus... Kalau tak cuba tak tau.. dan hasilnye positif.. kuruss...! heheheee.. skang gemok ker kurus...??? saya gemok sebab preggy TAPI ramai yang kate sy kurus... 

Yang penting sy dapat jalani hidup happy tanpa rase sedih dan down dengan fizikal yang tak cantik.. i mean jerawat... ngeee...! memang boleh hilang keyakinan diri oooo...!



Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FBZa Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...