Sunday, 23 March 2014

MUKA MAKIN BERSERI... DENGAN VIVIX

Assalamualaikum.. salam sejahtera semua,,!!!




Tadi adalah hari yang di tunggu-tunggu.. hikhikhikkk.. menshopping baju bby lar... Pergghhh..! ramai sangat orang kat citu.. Mas g GM klang aje... Murah & dapat banyak... hehehhe.. 

Kebetulan tadi COD set naikkan berat badan kat member class dulu.. Terkejut die nampak mas.. Ngeee.. Malunye.. Die kate makin berseri-seri sekarang... adakah sebab sy preggy, perut dah ke depan atau sebab vivix tu.. kihkihkihhhh... mana2 lah... mak time aje.. hehehhe

Kalu ikut pengalaman lepas.. Mas tak yakin.. takut nak COD barang kat cust.. ye la.. muka penoh jerawat.. Malu lah.. nanti die kate, "kate jual supplement tok cantik... tapi yang jual tak cantik pon..! 
kat FB pong pang pong buang main.. "
Padahal mas consume ape juga tok cantik.. sehinggalah mas try VIVIX.. semua berubah..!

Bak kate orang.. Sayang sangat jerawat tu nak g jejauh... hahhahaaaa

"WAJAH CANTIK BUAT DIRI LEBIH YAKIN "

CANTIK BONUS UNTUK WANITA....betul k???


wajah merupakan ASET PENTING kpd wanita... Ia merupakan satu bonus dan SANGAT membantu wanita berasa lebih yakin dalam melakukan aktiviti harian....

sebagai contoh :
ketika bekerja,.. wanita yang memiliki wajah cantik lebih yakin berkomunikasi dengan orang ramai selain mudah mendapat perhatian...

wanita cantik = tiada masalah kulit muka spt jerawat 

YES.. itu yang mas rase..rase lebih yakin.. nak pakai ape pon cantik berseri jer.. muka pon xsuram...
 Mas bukan lah orang yang rajin nak pakai cream, lotion, foundation k bagai... TAK..! Cume letak cream muke sikit ngn tepek bedak..! tu jer.. Alhamdulillah lah berseri orang kate... hehehheheee

For me.. Biar dari dalam ok, ia akan serlah kan dari luar... Dan luaran haruslah ade pelindung.. spt perlindungan UV... Tak yah la nak bertepek make up over sangat.. melainkan fuction penting kan.. k awak nak kawen.. hehehhe... Lai setakat nak g kedai j pon.. tak kan nk ber maskara bagai???? membazir aje..!

Ok, memandangkan mas preggy.. so stop dulu lah amik vivix tu.. tapi sepanjang kehamilan ni tetap amik supplement spt bcomp., vit c, esp, oster, vitalea & omega... tu semua memainkan peranan jugak dalam kecantikan... Adeh tak percaya ker? check back set kecantikan kulit ade aper???



Pada mas, senang citer jika awak ade modal.. tak yah ragu2 untuk beli vivix ni.. memang di akui... harga nye agak tinggi berbanding dengan yang lain.. Tapi ia sangat berbaloi..! 



Secara jujurnya, dulu mas pon tak yakin nak beli vivix.. mahal kan,, Tapi pas cube alhamdulillah.. akhirnye ams jumpe penawar yang tepat ngan kulit muka yang berjerawat yang cukup pakej ni... dengan berminyak.. kusam, suram tak berseri.. gelap.. terasa malu sangat even dengan hasben sendiri... sebab masa bercinte dulu xd jerawat, sekali dah kawen.. Nahhh hambik ko.. jerawat tumbuh suburrr..!

Nak cantik malah apa jua yang awak nak.. Misti berbayar.. Nak g toilet pon 50sen.. Ni lagi nak cantik.. SO, berkorban wang ringgit sikit ye...

Ni nak share testi terbaru.. Credit master herny hafiz
dah la kine chicken pox.. jerawat lagi... memang banyak lah usahanye...
 





Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FBZa Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan



No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...