Thursday, 30 March 2017

COD B CONFIDENT BY #BCTEAMMAS

Assalamualakum.. memandangkan ramai yang nak try bconfident then nak COD je.. senang dapat terus nak pakai.. tak sabau nak cik B up up uppp ! 


ok ni senarai agent yang berdaftar unde #bcteammas ya.. dorang ni trusted macam mas jugak lah.. hehehe so dont worry

.


Contact je mana2 agent mas Yang berdekatan ngan akak adik sekalian 👍
.


#bcteammas Anta sampai dpn umah / opis 💪💪

#bcteammas Anta sampai dpn umah / opis 💪💪
.
1) 016-6810844 - klang
2) 01140772795 (ain) - perak,temoh
3) 01129252835 - Kuantan
4) 011-11698622(Ijah) - Petaling Jaya
5) 012-2215971 (kak siti) petaling jaya
6) 0198165573 ( nurin ) banting/klang. 
7) 0132009692 ( AraaAziz ) Keramat/Setiawangsa.
8) 0167182848 (Hainy) Kota Kinabalu, Sabah
9)0126475992(ija)Arau,Kangar, Kuala Perlis.
10) 0163711539 (YANA) KUALA TERENGGANU.
.

.

Mas nak open lagi dropship dekat 10 org pertama yg whatsapp SEKARANG nak jadi dropship. Ada hadiah ISTIMEWA, IKHLAS dari Mas untuk siapa yg jadi dropship Mas 😙

 wassap mas ya
016-6810844


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...